tiistai 2. joulukuuta 2014

Kosiomatkalla...

Huh, onpas aikaa vierähtänyt viime postauksesta, pahoittelen! Kissanomistajan elämässä tapahtuu, uudet opinnot (ja siihen liittyvä lopputyö-blogi) ja työpaikan vaihdos ovat vieneet tänä syksynä huomiota. Mutta Milostahan on tullut tässä syksyn kuluessa todella komea poika:

Miloliini <3
Milo oli viime viikonloppuna myös Isrokin näyttelyssä Kuopiossa. Tuomari rakastui Miloon täysin ja piirteli sydämiä arvosteluseteliin, mutta siitä huolimatta toinen suklaapoika vei voiton. Milo sai kuitenkin nuorten luokassa hienosti EX2. Yllätyksenä vähän tuli ettei siitä sijoituksesta saanutkaan enää ruusuketta muistoksi. Seuraavan kerran olisikin tarkoitus näyttelyttää poikia ensi vuoden puolella helmikuussa.

Ja koska Milosta on nyt tullut miesten mies, merkkailua on nimittäin ollut... Joten Milohan onkin juuri parhaillaan kosiomatkalla Morsmaikkunsa luona. Toivottavasti pariskunta löytää yhteisen sävelen, tunnelma on nimittäin tyttösen puolelta ollut hieman jäätävää. Lemmenpesänä toimii kylpyhuone ja morsian on sähisten linnoittautuneena vessakoppiinsa, mutta jospa tunnelma tästä lämpenee ja olisi pikku-Miloja tiedossa! Milo vaan ottaa rennosti ja kehräillen ihmettelee mikä neitosta vaivaa :D

6 kommenttia:

  1. Sulla on Milo ollut ja on menoja! Mielenkiintoista varmaan? Onko se helmikuun näyttely Jyväskylässä? Meidän emäntä on vaan harkinnut jos pääsisi sinne katselemaan kissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menoja on ollut joo, morsiankin jo lämpenee :)

      Helmikuun näyttely tosiaan on täällä meillä päin eli Jyväskylässä. Jospa emännän kanssa törmätään?

      Poista
  2. Kiva kuulla teistäkin! Näköjään kaikki yhdistykset ei anna EX2 ruusuketta.. me ollaan Rockylle saatu molempina kertoina kun tällainen tulos on tullut. Milo on kasvanut kyllä kohisten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milosta on tullut komea kolli, kokoakin on jo enemmän kuin Mochalla!

      Poista
  3. Komistus Milo! Eiköhän tytteli lämpene moiselle hurmurille, piän peukkuja, että astutus onnistuu! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se lamppu syttyis Milonkin pään yllä, kunhan nyt ensin tutustelevat <3

      Poista