sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Burmapojat mainoskuvauksissa

Mochaa ja Miloa pyydettiin malleiksi villasta huovutettujen kissapussien mainoskuvauksiin, joita valmistaa L2ine:

Sanna Kostamo sai ikuistettua Mochasta ja Milosta upeita kuvia, kiitos näistä! Kissapussit olivat uteliaiden kissa poikien mielestä tietenkin menestys:

Supermallit ja ihanat kissapussit!

Ensimmäinen testiajo - sinne sujahti!

Villaisessa pesässä on kiva köllötellä...

...kunnes tullaan häiritsemään! Milo haluaa myös kokeilla.

Okei, okei, ollaan tässä sitten yhdessä :)

Mocha ja Milo ihastuivat näihin lämpöisiin, villasta huovutettuihin kissapusseihin täysin. Kissapussiin on kiva sujahtaa omaan rauhaan tai vaanimaan saalista, sen päällä on myös yhtä kivaa köllötellä. Ja mikä parasta, pussiin mahtuu sisälle myös kaverin kanssa! Lampaanvilla tunnetusti viehättää kissoja hurjasti missä muodossa tahansa, meilläkin on useita villasta huovutettuja leluja pojille!

Kissapussit ovat vielä niin uusi juttu ettei näitä valitettavasti vielä saa mistään, mutta pian saa! Kissapusseja valmistaa siis L2ine, joka tuottaa kodin käyttöasioita betonista ja villasta: "Betonivaluja ja villahuovutuksia. Yllättävän yhdistäminen tuo mielenkiintoa - pehmeä ja kova, kylmä ja lämmin - ne tulevat hyvin toimeen keskenään." Nettisivut löytyvät osoitteesta www.l2ine.com. Nettisivut ovat vielä kesken, mutta tuotteita pääsee kurkistamaan Facebook sivujen kautta, jonka löydät TÄÄLTÄ. Tänne tulee varmasti lisää infoa kissapedeistä kunhan ne tulevat myyntiin kaikille kissoille ja kissanystäville :)

16 kommenttia:

  1. Vähänkö siistiä! Villaiset kissapussit näyttää tosi kivoilta (tykkään erityisesti monivärisyydestä!), mutta saa nähdä tulenko tuollaista hankkimaan, kun meillä on jo samantyylinen Kivikis-pesä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivikis näyttää myös tosi kivalta, kissat varmasti tykkää. Tykkään tästä L2ineen pesän monivärisyydestä myös, mutta ennen kaikkea siitä, että nämä on käsityönä tehty ja kotimainen. Itse käsityöläisenä kannatan tietysti aina muita käsillä tekijöitä :)

      Poista
  2. Nättejä! Kiva että suomalaiset firmat heräävät markkinoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta! Kyllähän tuolla näyttelyissä näkyy kaikenlaista pesää, mutta ei mun mielestä ole vielä näkynyt tällaisia huovutettuja.

      Poista
  3. Upeat kuvat! Näyttää tosi kivalta tuotteelta ja varsinkin teidän väreihin nuo yksilöt passaa tosi hyvin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei olla saatu omaa, mutta siitä on tulossa varmasti kuvia jossain vaiheessa... Kuvia on tosi paljon, mutta tässä muutamat niistä :)

      Poista
  4. Onpa ihanan näköisiä pesiä! Ja komeat mallit :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat pesät ja hienoja kuvia!

    Olisiko sinulla aikaa kirjoittaa mainoskuvauksista pieni juttu Burmapostiin? :) Kesänumeron deadline on jo ohi, mutta syksyn numeroon olisi hirmu kiva saada tästä pieni juttu, vähän erilainen tarina. Jutun ei tarvitse olla pitkä. Jos kiinnostuit, lähetä viestiä: burmaposti (at) gmail.com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voisin vaikka kirjoittaakin :) ja jos sais vaikka jotain muutakin viritystä siihen kylkeen... ;)

      Poista
  6. Vau! Meidän kissat otettiin mukaan perhekuvaan, mutta eivät ne oikein paikallaan pysyneet. Tikru pakeni lavasteiden taakse ja Bond löytyi vessasta :D

    VastaaPoista
  7. Moikka,

    löysin googlettelulla sun blogin, ja ajattelin tulla kysymään onko teillä ollut leikkaamattoman burmapojan kanssa ongelmia yönukkumisien (tai lähinnä riehumisien kanssa)? Tuli puhetta yhden burmakasvattajan kanssa, kuinka hänellä on burmakollin kanssa niin hankalaa öisin, että hän häkittää kissansa kylpyhuoneeseen yöksi, ja tämä on kuulemma ihan yleistä burmapiireissä, niin pakko tulla kysymään, että onko todellakin näin? Eikö burmapojan kanssa pärjää samoin kuin muidenkin kollien? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! En ole kyllä koskaan mistään burmakollien häkittämisestä yöksi kuullutkaan, ainakaan tuntemiltani kasvattajilta tai burmaihmisiltä. Meillä pojat nukkuu ihan rauhallisesti koko yön, joko kainalossa :) tai jalkopäässä. Jo silloin leikkaamattomina, mutta nythän nuo on kastroituja. Iltavillejä tulee toisinaan, mutta ei läheskään joka ilta ja mun mielestä se ihan normaalia kissoille pitää vähän hauskaa ja leikkiä takaa-ajo leikkejä. Uskoisin että tuo häkittäminen on vain yhden kissan tapauksessa tapahtunutta tai jostain syystä sitten sen sukulinjan kissat ovat luonteeltaan leikkaamattomina levottomia. Ja ymmärtäähän sen leikkaamattoman kissan levottomuuden, kun yrittää hormoonihuuruissaan löytää naaraan mistä tahansa. Yleensä rauhoittuvat viimeistään kun kastroidaan, mutta onhan se luonnekysymyskin, jokainen kissa on erilainen, meilläkin :) Burmapojat ovat kuitenkin mitä sosiaalisimpia, hellimpiä ja rakastavaisia omistajiaan kohtaan <3 Suosittelen!

      Poista