lauantai 17. tammikuuta 2015

Uusi ilme!

Milolle koitti pari päivää sitten se päivä josta ei ääneen puhuta: Käytiin tohtorin luona ja se oli "niks & naks"...

Tässä odotellaan nukutusaineen vaikuttamista

Milo vaikuttaa toipuvan kastroinnista hienosti. Kipujakaan ei näyttäisi olevan, saihan Milo pitkävaikutteisen kipulääkkeen ja -antibiootin tulehduksen varalta, sillä leikkausalue likaantuu helposti vessa-asioinnin yhteydessä ja saattaa tulehtua. Vaikuttaa myös siltä että merkkailuhalut loppuivat lääkärin pöydälle :)

Nyt katse kohti parempaa tulevaa: meillä harjoitellaan nyt ahkerasti kissapoikien uudelleen ystävystymistä. Miloa pidetään varulta valjaissa, joka vie pahimpia haluja hyökkäillä Mochan kimppuun, tietenkin vapaanakin täytyy saada olla, mutta valvonnassa, ettei Mocha tulisi enää yhtään aremmaksi yllätyshyökkäysten takia. Tänään, vain kaksi päivää kastroinnin jälkeen, vaikutti oikein lupaavalta <3

Blogi myös koki kasvojenkohotuksen uudella kuvalla! Sain Milosta ihanan taiteellisen kuvan joka sopi tänne blogiin kuin nakutettu.

Mitäs tykkäätte?

9 kommenttia:

  1. Toivottavasti Milon ja Mochan välit alkavat lämpenemään pikaisesti! :) Uusi bannerikuva on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä vaikuttaa, Mochan uteliaisuus on herännyt. Se seuraa Miloa vaivihkaa joka paikkaan vaikka sähiseekin koko ajan :)

      Poista
  2. Kyllä pojista vielä ystäviä uudelleen tulee. :) Mahtavaa, että edistystä on tapahtunut. Uusi kuva on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen vaan täytyy luottaa, että jälleen ystävystyvät, vaikka pojat ovatkin olleet erillään useita viikkoja. Peukut on pystyssä!

      Poista
  3. Tosi mahtava uusi kuva! Pidän kans peukkuja Milon ja Mochan välien uudelleenlämpenemiselle. :)

    VastaaPoista
  4. Max: Upea banneri! Mekin haluttaisiin uusi banneri, mutta sitä täydellistä kuvaa odotellessa pidetään vanha ja onhan siinä mun ihanat tassut ;-) Ai sustakin tuli eunukki Milo. Mutta ei se mitään, elämä jatkuu yhtä menevänä vai mitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin oli tassukuva kun odoteltiin tätä täydellistä kuvaa :) Elämä ei ole tainnut muuttua Milon kantilta miksikään, paitsi että nyt pääsee kylppäri-elämästä eroon ja se on hienoa se!

      Poista
  5. Eiköhän pojat ole kohta taas ylimpiä ystäviä, kun hormonit alkaa tasoittua :) Hieno tuo bannerin kuva :)

    VastaaPoista
  6. Tosi upea banneri, kissan viikset on jotain niin hypnoottista katseltavaa varsinkin tuollaisessa kuvassa kun ne tulee niin hyvin näkyviin. ♥ Ihanaa, että merkkailu loppui ja että pojat alkavat pikkuhiljaa lämmetä toisilleen!

    VastaaPoista