keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Siilinjärven kissanäyttely 13.7.14

Sunnuntaina olikin Milon vuoro matkata Siilinjärvelle ihan ensimmäiseen näyttelyynsä. Milo oli niin hienosti hiljaa koko matkan ja olimme hyvissä ajoin näyttelypaikalla ja eläinlääkärin tarkastuksessa.

Sunnuntainakin oli kivasti kissoja. Kuva: Krista Nurmi
Milo ei tykännyt yhtään häkissä olosta ja päätti burmankissan päättäväisyydellä ettei sinne jää! Silittelyn ja hellittelyn jälkeen kuitenkin rentoutui ja jäi nätisti häkkiin. Milon arvostelu vuoro koittikin onneksi pian, tuomarina toimi mukava Marteinn Tausen.

Kuva: Krista Nurmi
 Tuomari taisi tykätä Milosta aika lailla:

Kuva: Krista Nurmi
Arvostelu sujui kivasti, Milo sai arvostelusta hienosti EX1!


Tässä välissä Milokin pääsi huilaamaan.


Ihana yllätys olikin, kun Milo kutsuttiin vielä TP-valintaan, vastassa oli kolme vanhempaa suklaa burmaa:

Kuva: Krista Nurmi

Milo oli TP-valinnassa kuin mikäkin malli näyttelyasennossaan, taisi itsekin hoksata että nyt on tosi kyseessä. Ja miten hienoa eka kertalaiselta, Milo tosiaan oli tuomarin paras ja pääsimme siis paneeliin!


Arvostelu eteni nopeasti ja paneeli alkoi hyvinkin ajoissa, tuli ihan kiire kiikuttaa Milo paikalle.



Tässä kohtaa Milo ei valitettavasti voittanut, mutta saimme arvokasta esiintymiskokemusta :) Kotiin pääsimme lähtemään melkein saman tien, hallissa alkoi kesken paneelin hillittömän kova surina kaiuttimista, mikit temppuilivat. Näytteilleasettajat säikähtivät sen olevan palohälytys ja alkoivat juosta kissojen kanssa pihalle. Kun halli taas hiljeni, kuulutettiinkin, että halukkaat ja jo paneelissa käyneet saavat lähteä. Meillä olikin jo kaikki kamppeet kasassa ja pääsimme tekemään kotimatkaa väsyneinä, mutta onnellisina!

Lopuksi vielä iloinen kuva meistä :) Kuva: Krista Nurmi

10 kommenttia:

  1. Ihana Milo ja sinä! Tosi hyviä kuvia ja mielenkiintoista luettavaa! ^__^
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Emäntä: Hienosti on mennyt Milon ensimmäinen "esiintyminen". Hyvin onnistuneita kuviakin ja kiva oli lukea millainen päivä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me kaikki omistajat ja kasvattaja olimme oikein onnellisia Milon ensi esiintymisestä. Kiva kun kuvatkin onnistuivat, kissoista saa aina hyviä kuvia, mutta itse en viihdy kameran edessä...

      Poista
  3. Hyvä Milo! Onnittelut taas upeasta saavutuksesta! :)

    Kuulinkin jo tuosta mikkien reistailemisesta, mutten sitä tiennyt että ihmiset juoksivat kissojen kanssa ulos tulipalon pelossa. Olipas hurjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista, näyttely sujui ihan yli odotusten!

      Itse katselin lähinnä suu auki kun muut juoksivat kissaboxien ja kamojen kanssa pihalle, että pitäiskö itsekin..?! Mutta kun ei kukaan kuuluttanut mitään, eikä savu haissut, en osannut panikoida.

      Poista
  4. Onnea hienosta menestyksestä! Upeaa! Siitä se lähtee :)

    VastaaPoista