maanantai 8. joulukuuta 2014

Näyttelykuvia Isrok Kuopio 29.11.2014

Tässä vielä muutama näyttelykuva Kuopiosta, jossa Milo oli näytteillä toisen omistajansa kanssa. Itse en harmikseni päässyt osallistumaan lauantaille sattuneen työpäivän vuoksi.

Paras paikka on syli <3 Kuva: Tanja Holopainen

Tässä piirrellään niitä sydämiä arvosteluseteliin :) Kuva: Tanja Holopainen
Milon käytös oli ollut kiitettävää ja kuten ekallakin kerralla, tuomari menetti sydämensä Milolle, vaikkakin arvostelutulos oli EX2. Harmi kun en päässyt itse mukaan näyttelyyn, kun olen aina itse näyttelyttänyt pojat. Ja jäi se kissanäyttelyn fiilis ja kaikkien ihanien herätysostosten tekeminen ja tavaroiden hypistely. Mutta helmikuussa sitten!

Päivi Salmen upeita kissakransseja Kuva: Tanja Holopainen
Kun näin näitä ovikransseja ekan kerran kissanäyttelyssä joukuussa 2013, meinasin jo silloin ostaa sellaisen yhdellä burmankissalla, mutta ajattein että odotellaan. Ostan sellaisen sitten kun meillä on kaksi burmaa. Mochan kasvattaja valmistaa käsityönä upeita villasta huovutettuja kissakransseja. Tilasinpa siis minäkin tilaustyönä omani:

Tässä olisi vielä sopivasti tilaa kolmannellekin kissalle...

Tämä näyttelytuliais kranssi komeilee meidän eteisen sisäovessa, en hennonnut tätä ihanuutta laittaa ulko-oveen sään armoille. Näitä huovutettuja kissoja voi tilata melkein minkä värisinä vain, ihania kaikki! Ovikranssissa keikkuvatkin Mochan ja Milon näköisteokset ja toivottavat kaikki tervetulleiksi kokemaan meille burman hurmaa!

Milo on muuten kotiutunut morsiamen luota, seuraavaksi juttua sitten siitä...

4 kommenttia:

  1. Emäntä: Ihana kranssi! Tuollaisen minäkin kelpuuttaisin esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haaveilin tätä jo pitkään, mutta halusin tähän molemmat kissat ja on tuossa sille kolmannellekin vielä tilaa ;)

      Poista
  2. Aivan ihana kranssi! :) Komistus Milo ♥

    VastaaPoista