lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kissanristiäiset

Lilasta burmapennustamme tuli sujuvasti nimeltään Melvin. M-kirjaimellahan sen piti alkaa, kuten Mocha ja Milo. Nimen piti kuitenkin olla riittävästi erilainen että pikkuinen erottaa nimensä vastaisuudessakin kahdesta muusta, kun kutsutaan. Ne juoma-aiheet unohdin sitten kokonaan, josta kirjoitin "Kisulle nimi"-postauksessa huhtikuussa, kun tuskailin sopivaa nimeä. Pääasia, että nimi on kantajalleen sopiva. Kissanristiäisiä vietettiin rennosti leikkien, syöden ja sylissä nukkuen :)

Nukkuvista pennuista saa helpoiten kuvia :D

Melvin osoittautui jo ihan ensimmäisen päivän perusteella erittäin hurmaavaksi persoonaksi. Se katsoo aina suoraan silmiin ja sillä on hurjasti asiaa. Melvin seuraa joka paikkaan ja viihtyy mielellään sylissä, sekä antaa pyöritellä itseään kuinka päin vain. Niin uskomattoman rento, miellyttävänhaluinen ja rauhallinen kissanpentu. Kannatti odottaa tätä kaksi vuotta! Olen aivan rakastunut <3

P.S. Mutta voi kuinka terävät kynnet ja hampaat tällä suloisuudella onkaan, olin ihan unohtanut :D

11 kommenttia:

  1. Aivan ihana Melvin, onnea uudesta tulokkaasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista! Eihän tällaista palleroa voi vastustaa <3

      Poista
  2. Mukava nimi :) kannattaa muuten vaihtaa linkkien väri, kun niitä en koneillani lainkaan erota taustasta.

    VastaaPoista
  3. Söpö pallero! Paljonko burma muuten suunilleen maksaa? Minulla olisi haaveissa burma, mutta kenenkään kasvattajan sivuilla ei edes suuntaa antavaa hintaa ole. Ja tuntuisi typerältä ruveta ensimmäiseksi hintaa kyselemään. Mutta onhan se ihan hyvä tietää suuntaa antavaa hintaa, että millaisella suunitelmalla alkaa säästää kissaa varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Burma maksaa suunnilleen 800€ ja jotkut kasvattajat tekevät myös osamaksu sopimuksia. Kissasta tulee maksaa alkuun varausmaksua 100€ ja se vähennetään kokonaissummasta. Kissa tulee kuitenkin olla kokonaan maksettu osamaksu tai kertamaksu kaupalla kissaa noutaessa. Toivottavasti teillekin kotiutuu burma, pentulista myynnissä olevista pennuista on nähtävillä Burmakissan Ystävät Ry:n sivuilla.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos, olen samaa mieltä! Väkisinkin suusta tulee lepertelyä kun saan Melvinin syliin <3

      Poista