maanantai 29. joulukuuta 2014

Bonukset käyttöön!

Mustista ja Mirristä oli kertynyt bonuksia ja pähkäilin jo syksyllä aijemmin mihin ne käyttäisin. Ruoka nousi ekana mieleen, koska sitä kuluu kuitenkin koko ajan. Nyt päätin ottaa kokeiluun ekan kerran Applaws tölkkiruokaa myös, kuivaruokaahan meillä onkin ollut kitten-versiona.


Näistä yllätys, yllätys maistuu paremmin tuo tonnikala versio, kanalle Mocha kävi vain tuhahtamassa, mutta Milo uskaltautui jopa syömään :) Yllätyin, koska Applawsia on niin hehkutettu, kuinka maistuva ruoka onkaan. Ekan kerran maistelun jälkeen on kyllä Mochakin maistanut kanaa juustossa.

Tuli myös otettua Feline Portan tölkkiruokia, sillä nämä maistuvat meidän kissoille. Tässä satsissa kaikki maut olivat sellaisia joita meillä ei oltu vielä maisteltu.


Näistä maistuvat ihan kaikki, erityisesti tonnikala-aloe, mutta hyvin myös muut tonnikala maut ja jopa kana-aloe. Mocha tykkää erityisesti tonnikalasta, mutta Milo taas tuntuu pitävän enemmän kanasta. Ja sehän sopii, usein sekoitan Mochalle kanaan vähän tonnikalaa niin jo maistuu ja tulee vaihtelua ruokalautaselle. Feline Portaa täytyy siis tilata seuraavassa Zooplus tilauksessa enemmänkin. Applaws ei tehnyt kelvannut niin hyvin, että viitsisin sitä enää ostaa, ehkä tulevaisuudessa tulee kokeiltua uudestaan. Feline Portan ruoat maistuvat niin hyvin, että Cosmaa en viitsi enää tilata, ei tahdo tehdä kauppaansa ja Feline Porta alkaa olla samoissa kilohinnoissa Zooplussalla Cosman kanssa joten hinnan puolestakin valinta on selvä!

Täytyypä vinkata että Mustissa ja Mirrissä on nyt kaikki tuotteet ja ruoat: Ota 3 maksa 2!


Feline Portaa ja Canagania lähti Mochalle ja Milolle mukaan hurjat määrät! Ja Coucou! herkkutikkuja myös, kun ovat ainoita herkkuja jotka Mochalle kelpaavat... Tarkoitus ei ole mainostaa kyseistä lemmikkitarvikeliikettä, vaan pitää muidenkin kissatalouksien puolta ja kulut kohtuullisena :)

Mitkäs tölkkiruoat ovat teidän kissatalouksissa suosiossa?

4 kommenttia:

  1. Me ei tölkeistä digata. Me syödään vain pusseja.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saahan noita Feline Portan ruokia 100g pusseinakin ;) ja nyt vieläpä tarjouksesta!

      Meillä tykätään enemmän tölkeistä, kun tämä emäntä on ekohörhö ja kierrättää metallitölkit mielellään :D

      Poista
  2. Applaws oli meidän vakio kun syötiin vielä märkäruokiakin. Ite tykkäsin kovasti kana ja juustosta ja onneksi kisutkin siitä pitivät niin sain ostella. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonnikala maistuu yleensä molemmille pojille oikein hyvin, olisin luullut että Mocha olisi ollut ihan hulluna edes tonnika-juusto versioon muttei tehnytkään kummoista vaikutusta. Mutta olen huomannut että kissoille toisena päivänä saattaakin se ruoka maistua johon ei juuri pari päivää aikaisemmin edes katsottu päinkään :) eli kokeillaan taas myöhemmin...

      Poista