keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kirja kissaihmisille: Katukatti Bob

Varmaan jo moni kissanomistaja on lukenut tämän kirjan: Katukatti Bob - kissa joka muutti elämäni. Näin kirjasta mainoksen viime vuonna, kiinnostuin tarinasta ja päätin lukea kirjan heti kun sopiva rako löytyy. Siihen taisi kirjan ilmestymisestä tähän päivään kulua puoli vuotta, huh!


"Hurmaava Bob-kissa löysi itselleen ystävän Lontoon kaduilta
Sydäntä liikuttava tositarina ihmisen ja eläimen ystävyydestä ja toivon mahdollisuudesta.
Kun James Bowen eräänä iltana tuli kotiin tavanomaiselta katusoittokeikaltaan, hänen talonsa alakerran rappukäytävässä istui oranssinpunainen, huonossa kunnossa oleva kissa. Kissa lyöttäytyi Jamesin seuraan eikä halunnut lähteä mihinkään. James epäröi ottaa vastuuta kissasta, metadonihoidossa olevana entisenä huumeiden käyttäjänä hän hädin tuskin pystyi huolehtimaan itsestään. Mutta hoitaessaan kissaa James alkoi itsekin voida paremmin, ja fantastinen Bob muutti lopulta molempien elämän parempaan suuntaan.
Nyt tämä Britanniassa jo miljoonan myydyn kirjan rajan saavuttanut huikea tarina on julkaistu myös suomeksi!
Kirjailija: James Bowen
Suomennos: Kimmo Paukku"

Street cat named Bob & James

Kirjan kerronta on mukavaa ja mukaansa tempaavaa, enkä olisi millään halunnut keskeyttää ja laittaa kirjaa pois. Pidin myös siitä, että kirjassa kerrotiin todella kissa Bobista, mutta myös sivuttiin mielenkiintoisesti uuden kissanomistajan elämänvaiheita. Parasta kirjassa kuitenkin oli se, että se perustuu tositapahtumiin! Juonipaljastuksia ei ole tiedossa, joten saat lukea kirjan ja juonen käänteet ihan itse :)

Voit käydä vilkaisemassa Katukatti Bobin kotisivuja TÄÄLTÄ, Bobin löytää tietenkin myös Facebookista.

Joko olet lukenut?

4 kommenttia:

  1. Emäntä: Luin kirjan viime kesänä. Se oli todella hyvä! Mielessäni on ollut että tänä keväänä luen sen uudestaan! Ps. Oletteko menossa Lahden kissanäyttelyyn?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirja on tosiaankin niin hyvä, että valvoin monena iltana aivan liian myöhään sen takia! Mutta hyvät kirjat ovatkin pahaksi parisuhteelle ja tummille silmänalusille :D

      Ei olla menossa Lahteen, eikä päästä Jyväskyläänkään kun emäntää viedään työn perästä juuri sinä viikonloppuna koulutukseen ihan eri suuntaan!

      Poista
  2. Olen kuullut tuosta kirjasta ja kovasti haluaisin sen lukea! :) Joku kertaa pitää käydä katsomassa kirjastosta olisiko siellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin ensin ostaa kirjan ale-myynneistä mutta päädyinkin varaamaan kirjan kirjastosta. Menekkiä kirjalla oli sillä kaikkien asuinalueeni kirjastoista se oli lainassa!

      Poista