sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kotiutuminen

Miloa lähdettiin hakemaan kotiin tänään aamupäivällä, kasvattajan luokse on tunnin matka, joten takaisin tullessa saisi nähdä tulemmeko miukumisen säestyksellä kotiin. Kasvattajan luona emo vielä antoi ihanasti lähtösuukot ja hyvästeli Milon. Perheemme lapset olivat mukana Milon seurana takapenkillä, jotta matkanteko ei olisi ahdistavaa Milolle, siis mulle. Milo päästeli matkan aikana kovaa ja korkealta, on tainnut periä oopperalaulaja kasvattajaltaan ääntä :) Matkan aikana jo jännättiin, että mitähän Mocha tuumaa burmavauvasta... Kotiin kun vihdoin päästiin, nostettiin kantokoppa keskelle olohuonetta ja kissat pääsivät tapaamaan toisensa ekaa kertaa:

Varovaista haistelua

Ja sitten sähinää
Mochan reaktio ei tullut yllätyksenä, Mocha on kissanäyttelyissäkin yhtä sähinää ja murinaa.

Niska- ja selkäkarvat aivan pystyssä!
Milokin osasi hienosti sähistä ja murista,  mutta taisi tulla vähän äitiä ikävä:

Nyt pelottaa!
Mocha vetäytyi vähän kauemmaksi ihmettelemään tulokasta:


Uteliaisuus kuitenkin vei voiton ja auki oleva kantokopan luukku houkutteli tutustumaan uuteen kotiin.


Mocha päätti tarkastella tilannetta turvallisen välimatkan päästä:


Nyt on jo vessat Milon kanssa katseltu ja asioitu, ruokaakin syöty, naskalikynnet leikattu ja leikitty. Pitkät kauneusunetkin maittoi miehen lämpöisessä kainalossa ja nyt touhut jatkuu. Mocha parka on ollut ihan pistoksissa, sähisee ja mouruaa meillekin jos uskalletaan siihen edes koskea tai puhua. Jospa tämä tästä pikku hiljaa...


Milo on ollut todella utelias, rauhallinen, lempeä ja niin hellyydenkipeä pikku-puskija! 

Ihana Milo <3

11 kommenttia:

  1. Komea Milo! ♥ Ja älä huoli, kyllä kissat tuosta vielä ystävystyvät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna on lähdettävä töihin, onneksi tytär jää kotiin kisujen kanssa vähän vahtimaan. Mocha on jo uskaltautunut haistelu etäisyydelle, mutta mahtavat on murinat ja sähinät edelleen :)

      Poista
  2. Ihana Milo ❤ Meillä myös Iines sähisi melko paljon Rockylle mutta parissa päivässä olivat jo kavereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Milo on kyllä ihan ihmeellisen rauhallinen, on varmaan vähän shokissa vielä... Kehrää ja puskee hulluna, taitaa nukkua mamin vieressä tän yön :)

      Mochaakaan ei ole tietenkään unohdettu, sitä on silitelty ja pidetty hyvänä, mulle ei kuitenkaan äksyile, mutta muille perheenjäsenille sähisee ja murisee. Se on keskittynyt tänään lähinnä kärpästen pyydystelyyn ja käy välillä tarkistamassa josko burmavauva olisi ymmärtänyt häippästä! Lähinnä tuntuu vetäytyvän alistuneena taka-alalle...

      Poista
  3. Milo on niiiin komea ja pieni <3 Tsemppiä tutustumiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pikkuinen poika vielä <3 On muuten höyhenen kevyt verrattuna Mochaan, joka näyttää kevyemmältä mitä todellisuudessa on. Tsemppiä tarvitaan :)

      Poista
  4. Ihana, suloinen Milo! :)

    Kuva, jossa Mocha katselee turvallisen välimatkan päästä, on tosi tutunnäköinen. Niin burmamainen ilme, ettei ole toista! Kyllä pojat siitä ystävystyvät. Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä ihana burmavauva ❤ Nukkui koko yön rauhallisesti vieressä ja herätteli tänä aamuna kuuden jälkeen pienen pienellä äänellä. Mocha nukkui tyttären vieressä ettei koe jääneensä ulkopuoliseksi...

      Tänään aamulla Mocha tuli tervehtimään minulle huomenet normaalisti, mutta sähinä alkoi taas välittömästi kun huomasi Milon, vähän käy jopa sääliksi molempia osapuolia. Milo haluaisi kovasti tutustua, mutta Mocha vaan uhoaa. Tosin tänä aamuna uskaltautui jo todella lähelle Miloa, varovaista haistelua ja varmuuden vuoksi sähinää päälle :)

      Poista
  5. Burmat tuntuvat kyllä ottavan nää tutustumisasiat ihan tosissaan. :D Mutta hienosti se lopulta aina menee. :)

    VastaaPoista
  6. Mochalla meni mököttäessä ja muristessa pari päivää, ennen kuin tajusi että täähän onkin oikeasti ihan hyvä juttu :D

    VastaaPoista