maanantai 30. joulukuuta 2013

Uusi vuosi ja raketit?

Yleensähän koirat erityisesti reagoivat uutena vuotena ilotulitusrakettien paukutteluun, mutta mites kissat? Itse en tuhlaa rahojani taivaalle, mutta naapurit kyllä senkin edestä. Saamme takapihalta nähdä koko kaupungin raketit ja vieläpä koko katumme taloyhtiöiden naapurit paukuttavat kaikki ilotulitteet, papatit ja kiinalaiset juuri sattumalta asuntomme päädyssä..!

Toivottavasti odotettavissa olisi näinkin rentoutunutta tunnelmaa...

Olemme siis täydellisessä raketti keskittymässä, olisiko tähän varauduttava jotenkin Mochan kannalta, kokemuksia kissaihmiset?

4 kommenttia:

  1. Yleensä kissat ei reagoi paukkeeseen mitenkään. :) Toki myös omalla suhtautumisella on vaikutusta eli jos olet rauhallisena niin tuskin kissakaan metelistä välittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mä kanssa muistelin ekan kissani kohdalla, ettei tainnut olla moksiskaan raketeista...

      Poista
  2. No meillä ei kyl koskaan kummatkaan pojat oo sen kummemmin olleet peloissaan. Toki jos lähellä joku pamahtaa niin saattaa vähän korvat värähtää tai syöksytään ikkunaan katsomaan, mutta eipä muuta. Tosin noh, viime UV:na oltiin kaupungilla ja pojat oli kahdestaan kotona mutta siellä ne nukkuivat kun palattiin. :) Meillä on useinkin ilotulituksia Arabianrannassa kun siinä lähellä on joku motskarikerho jotka etenkin kesällä räjäyttelevät jatkuvasti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin niin kuvitella, että kisut katsoo ikkunasta pauketta tai että nukkuvat ja korvat korkeintaan kääntyilee. Mutta en usko että ulos olisi yhdelläkään kissalla hinkua, on ne rakettien äänet sen verran kovat!

      Poista