keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Äitiysloma :)

No, onhan sitä järjestettävä mammalomaa tulevaa perheenlisäystä varten :) Vaikkakin viikko myöhässä...

En halunnut jättää pentua yksin kotiin ekoina päivinä, joten mies on päivystänyt kotona alkuviikosta vapaa päivänsä. Onhan se pennulle iso muutos ja sopeutuminen, kun joutuu jättämään kerta heitosta emon ja sisarukset, koti vaihtuu ja on uusi henkilökunta, tuoksut ja äänet. Viikon päivät suunnittelin pitäväni lomaa tämän viikon lauantaista alkaen (lasten syysloma samaan aikaan), pääsen mukavasti samalla tutustumaan tulokkaaseen paremmin.

Hienostihan meillä sitten onkin mennyt, Mocha oppi heti vessan paikan, mutta ruoka ei oikein ekana päivänä maistunut. Hämmentyneen oloinen pentu toki oli, naukui määki välillä eteisessä, mutta tuli heti luokse kun kutsuttiin. Tutkiskeli reippaasti uutta kotiaan, mutta oli hiukan varautuneen oloinen. Rennosti nukkui päikkäreitä kuitenkin vuorotellen kaikkien sylissä. Paljon tietysti leikittiin kaikilla uusilla leluilla. Eka yö meni vähän levottomasti, mutta rauhoittui hienosti nukkumaan kainalooni :)

Toisena päivänä Mocha oli jo paljon rentoutuneemman oloinen, tutki paikkoja uteliaammin ja kuljeskeli ympäri asuntoa. Burman luonne on tullut selkeämmin esille, hakeutuu jatkuvasti seuraan ja syliin, tulee mukaan vessaan, kylppärissä odottelee suihkussa kävijää ja aamulla osallistuu meikkaukseen ja on kova juttelemaan eli ilmoittaa myös vessahädästä. Nyt jo ruokakin maistuu, uusista maisteluista lisää myöhemmin...

Iltaisin aina viirottaa ja juoksee karvat pystyssä, selkä köyryssä pitkin seiniä :D Joka yö on sitten käperrytty mamin kainaloon nukkumaan aamuun asti.

Masu täynnä on hyvä nukkua :)

Ihanaa kissan elämää <3



4 kommenttia:

  1. Mukavaa että teillä lähti arki hyvin käyntiin :) Tikru naukui myös ensimmäisen illan äidin perään, mutta rauhoittui kyllä sitten.

    VastaaPoista
  2. Onnea perheenlisäyksestä! Hih, burmat haluavat kyllä EHDOTTOMASTI aina mukaan vessaan :D Reiskakin meikkasi ekan vuoden joka aamu mun kanssa, mutta sitten loppui kiinnostus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli sitten kyse meikkauksesta, suihkussa käymisestä tai muusta vessassa asioinnista, niin Mocha on aina mukana ja usein menee samalla omaan vessaansa ja varsinkin silloin jos olen sen juuri siivonnut :)

      Poista