sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Cosma kissanruoka

Ostin mm. Cosman kokeilupakkauksen Zooplussalta josta enemmän postauksessa Ruokatilaus. Tätä merkkiä ei tietääkseni saa muualta kuin Zooplussalta ja vaikuttaa kyllä todella laadukkaalta ruoalta. Tuoksuu oikein omaankin nenään herkulliselta :) Mielestäni vieläpä edullinen ruoka laadukkuuteen nähden. Tietysti mitä isompi tölkkikoko, niin sitä edullisempi kilohinta, 400g tölkit jopa alle 5€/kg ja pienemmät koot n. 7€/kg. Cosmaa löytyy kategorioissa Original, Thai Classic, Thai Fruits ja Glory. Meillä testissä nämä Cosma Thai Classic tölkkiruoat:


Cosman ruoka koostuu ainoastaan pääraaka-aineesta, keitinvedestä ja kasviperäisestä hyytelöimisaineesta joka on kassiakumi. Kassiakumi on siis jauhe jota valmistetaan Cassia tora- ja Cassia obtusifolia-kasvien siemenistä. Muutenkaan ruoassa ei ole mitään maku-, säilöntä- ja väriaineita. Osa Cosman ruoista on viljattomia ja osa taas sisältää riisiä. Kaikki muut maut ovat täydennysravintoja, paitsi Original tonnikala, joka on täysravinto. Sehän sopii tonnikalaan addiktoituneelle Mochalle  :) Näitä kaikkia yllä oleviakin makuja Mocha on syönyt erittäin hyvällä ruokahalulla, kuppi nuollaan ihan puhtaaksi!

Cosmalta löytyy ruokaa tölkkien lisäksi myös 100g pusseissa, sekä kylmäkuivattuja Cosma Snackies herkkuja. Olen kokeillut Mochalle tarjota kylmäkuivattuja herkkuja toiselta merkiltä, eivätkä kelvanneet ollenkaan, joten en ole uskaltanut tilata niitä Cosmaltakaan, tosin tonnikala herkut saattaisivat maistua.

Tölkkeihin on muuten saatavilla kaikkiin tölkkikokoihin kätevät muoviset purkinkannet:

www.zooplus.fi. Nämä sopivat siis 85g, 170g ja 400g tölkkeihin.

Meille tätä herkuruokaa tilataan jatkossakin, suosittelen kokeilemaan!

1 kommentti:

  1. Meilläkin on ollut välillä tuota original tonnikalaa, kun on täysravinto. Vois taas vaihteeks tilata :)

    VastaaPoista