keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Gluteenitonta kissanruokaa

Olen ostanut Mustista ja Mirristä Petite cuisine tölkkiruokaa Mochalle. Meillä on ollut kokeilussa useampia merkkejä ja kaikista parhaiten tekevät kauppansa täyttä tavaraa sisältävät ruoat, kuten nämä:

 
Smillan kitten ei meinaa maistua millään, mutta kun sekoitan tätä Petite cuisinea siihen sekaan, menee sekin kuin kuumille kiville. Armoton naukuminen alkaa välittömästi, kun Mocha huomaa nämä purkit. Voisin verrata, että ovat sisällöltään varmasti samantapaista kuin Almo Nature ja Applawse, jotka myös maistuvat tosi hyvin. Tosin niiden hinta taitaa olla n. 1,20€/purkki, kun tämän Petite cuisinen hinta on edullisimmillaan 0,42€/85g purkki.

Nämä olivat tuolloin syyskuussa tarjouksessa ota 2 maksa 1 ja joku 4 purkin kalaloota taitaa nettikaupassa olla edelleen samassa tarjouksessa:
 
Mutta nyt Musti ja Mirri myy näitä ruokia 10€/24 purkkia/85g!

Esim tämän Seesamikana-aterian sisältö:

Ainesosat: Kana, kanaliemi, porkkana, soijapapuöljy, riisi, kalsiumfosfaatti, guarkumi, tapiokatärkkelys, kalsiumsulfaatti, suola, vitamiinit ja mineraalit (E-vitamiinilisä, A-vitamiinilisä, D3-vitamiinilisä, sinkkisulfaatti, tiamiinimononitraatti, mangaanisulfaatti, menadioninatriumbisulfiittikompleksi (K-vitamiinilähde), riboflaviinilisä, foolihappo, pyridoksiinihydrokloridi, kupariaminohappokompleksi, rauta-aminohappokompleksi) karrageeni, koliini kloridi, tauriini.

Ravintoainepitoisuudet: Raakaproteiini 14 %, raakarasva  4%, raakakuitu 0,5 %, kosteus 80 %, tuhka 1,2 %, tauriini 1 %.

Nuo ravintoainepitoisuudet vaikuttaa hyviltä :) mutta tämähän on täysravinto ja kaiken lisäksi viljaton!

Onko joku jo kokeillut näitä ja maistuiko?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Teidän pojat ymmärtääkin tosi hyvän päälle :D mä yritän niin saada tätä meidän kisua syömään vähän kaikkea, ettei tulis nirsoilua. Jotkut kissat kun söis pieniä kiviäkin...

      Poista