keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Päiväunilla

Lupasin aikaisemmassa postauksessa "Varaosa pikkuveljelle" laittaa kiipeilypuusta yhteiskuvaa, kunhan saan molemmat kisut siihen yhtä aikaa. Ja nyt todellakin sain kisut yhteiskuvaan ja vieläpä samaan pussukkaan. Taisi siis olla turha ostos se varaosa Milolle :) Mocha on nykyään niin ihastunut uuden kissakaverin tuloon ettei päiväunillakaan malta pysyä poissa Milon seurasta:

Ekan kerran yllätin pojat nukkumasta näin, ihanat pojat!

Hieman vain vaarallista touhua:


Tällä menolla kiipeilypuu sanoo sopimuksen irti!

10 kommenttia:

  1. Aww Milo ja Mocha on niin söpöjä. ♥ Ja mä oon niiiiin kateellinen kun meillä ei kissat viihdy noin läheisissä tunnelmissa. -.-

    Ja hui, kuinka paljon kiipeilypuu on kallistunut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun poijaat on niin hyvää pataa jo nyt :) Kiipeilypuu vaihtoi paikkaa, enkä saanut sitä yhtä tiukalle lattian ja katon väliin, siksi moinen kallistus!

      Poista
  2. Ääääk ihanat <3 Ja vielä isompi ÄÄÄK kiipeilypuulle! :'D Meillä on katkennut 2 alkuperäistä pussitolppaa kattoon asti yltävästä kiipeilypuusta, joten en enää osta semmoisia. Plus jätti kattoon rumat jäljet kallistumisten myötä. Pussipuita ostetaan enää vain niin, että pussit tulee puun keskivaiheille eivätkä täten kallista tolppia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin vaihtaa tuon pidemmän narutolpan ylemmäs ja lyhyemmän sen paikalle alemmas jotta saan tuon ruskean pussukan kiipeilypuun keskivaiheille. Toivottavasti olisi sitten turvallisempi!

      Poista
  3. Kaikista ihanimpia on noi pussukoista ja hyllyiltä roikkuvat kissanosat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :) Jos olisivat saman värisiä niin voisi olla aiaka häijyn näköistä, kun ei tietäisi mistä yksi kissa alkaa ja päättyy!

      Poista
  4. On ne söpöjä ❤ Hurjasti kyllä kallistunut puu :/ Meillä Iines ja Rocky nukkuvat usein kylki kyljessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin kissakaverissa ihan parasta, kun saa seuraa nukkuessaankin ❤

      Poista
  5. Hahaha, voi tuota puuta! :D En oo tosiaan ehtinyt blogeja viime aikoina lukemaan, niin kommentoidaan nyt sitten kerralla oikeen urakalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olen kuvan ottamisen jälkeen koittanut kiristää puuta lattian ja katon väliin, tuloksetta. Kiristysosa nimittäin koki kovia kun vaihdoin puun paikkaa tässä pari viikkoa sitten. Onneksi akvaario on siirretty kaatuvan puun alta turvaan... Ei enää yhtään vesivahinkoa meille, kiitos!

      Poista