perjantai 20. toukokuuta 2016

Pientä tulokasta tapaamassa

Viime viikonloppuna kävin tapaamassa tulevan burmapentumme (myös Mochan) kasvattajaa, lähes 8 viikkoisia pentuja ja tietysti pentujen emoa, iki-ihanaa Sheenaa, joka muuten on Milon pentu. Milon vuoden takaisen pentueen kuvia voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Kaunotar <3
Kuviin sain ikuistettua tavalla tai toisella Sheenan viidestä pennusta kaikki :) Pentuja syntyi neljää eri väriä, kolme tyttöä ja kaksi poikaa. Kaikki 10 burmaväriä voit käydä kurkkaamassa aijemmasta blogipostauksestani. Ekassa kuvassa komeilee meidän tuleva perheenjäsenemme:

Lila poika Kuningaskissus
Punainen tyttö Keijunlilja
Punainen tyttö Kliivia
Kissuksen alle väsähtänyt suklaakilpikonna Kardemumma tyttönen
Oikealla veljen kainalossa creme poika Kultasahrami
Kaikki pennut olivat kivasti hereillä leikkien lähes koko vierailun ajan, mutta reilun tunnin riehumisen jälkeen kaikki viisi nukkuivat onnellisessa kasassa <3 Mikä ihana päivä ja parhaat kissat! Vielä vajaa kuukausi odotusta...

P.S. Punainen, hurmaava sylikissa Kliivia tyttönen on vielä vailla omaa kotia! Jos kiinnostuit, burmakissan pentujen pentulistan ja Kliivian (Shu-Shun burmat) yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

4 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä päässyt koskaan tapaamaan burmavauvoja <3 Mutta ne näyttää niin syötävän suloisilta! APUA <33 Tässähän tulee vauvakuume ;)

    VastaaPoista
  2. Oi miten söpösiä! Kissanpentu kuume iskee...

    VastaaPoista
  3. Aaaaaaivan ihania kaikki! ♥ Miten noiden luota pystyy lähtemään pois etenkin kun tietää, että yksi niistä tulee teille? :D

    VastaaPoista
  4. Nin suloisia vauvoja, että ei sanoja löydy <3

    VastaaPoista