keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Ruokakaapin täydennystä

Nyt kun burmapennun kotiutumiseen on enää kolmisen viikkoa ja ruokakaappi ammotti tyhjyyttään, lukuunottamatta LifeCat ja FopCat ruokia, oli luonnollisesti ostettava Zooplussalta täydennystä. Tällä kertaa ostin pihiyttäni vain isoja 400g tölkkejä ja koska taloudessa on pian kaksi kissaa ja varsinkin pentu, eivät ruoat ehdi vanheta jääkaapissa!

Paketti oli taas ihan paras juttu!
Paketissa tuli märkäruokaa lähes 15kg! Näillä pärjätään hetki :)

  • Feline Porta tonnikala & surimi x 12
  • Cosma original x 12
  • Cosma thai x 12
  • Applawse kitten kuivaruokaa
  • Gimpet vitamiinitahnaa
  • Granatapet Adult Duck kuivaruokaa (Zooplus pisteillä, testiin)


En ostanut märkää penturuokaa/täysravintoa ollenkaan, jotta voivat syödä samaa ruokaa, toki annan lisävitamiinit erikseen. Multi-Vitamin tahnaa suositellaan näyttely- ja siitoskissoille ja meiltähän löytyy pian molemmat. Ja onhan tuo Applawsen kuivaruoka sentään vitaminoitu ja sen lisäksi Feline Portasta ja Cosman tonnikalapurkista (täysravinto) löytyy myös vitamiinit. Granatapet on itselleni ihan tuntematon merkki, otin testiin, kun huomasin että on viljaton, saas nähdä miten meidän raksuaddiktille maistuu :)
 

4 kommenttia:

  1. Ihan mukava määrä! :D Täysravinnossahan tosin on myös rasvaa enemmän kuin täydennysravinnossa ja rasva on tärkeä osa kasvua. :) En tosin nyt muista onko teillä kuivaruoka koko ajan esillä, rasvaahan saa myös sitä kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kuivaruokaa jatkuvasti saatavilla, mutta Mochalle täytyy kohta alkaa rajoittamaan, koska poitsu söisi etenkin märkäruokaa ja lemppari kuivaruokiaan vähän turhankin paljon. Nyt kastroinnin jälkeen on ruokahalu kasvanut merkittävästi.

      Poista
  2. Mä tilasin poikkeuksellisesti Musti&Mirriltä kun äitienpäivän kunniaksi sai 25 euroa alennusta yli satkun tilauksesta. Nyt on siis meilläkin ruokakaapit täynnä! Ja ilahduttavasti niidenkin toiminta parantunut, joskus sai odotella pakettia parikin viikkoa, nyt tuli ihan puolessa viikossa SmartPostiin! Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rekisteröin saman tarjouksen ja olinkin ihan kahden vaiheilla että tilaanko sieltä vai Zooplussasta, mutta M&M ei taida myydä kissanruokaa 400g tölkeissä. Jos olen jotain tilannut netistä, niin olen hakenut niiden myymälästä aina paketin, mun lähipostini menee liian aikaisin kiinni ja haluan paketin aina heti kun se saapuu! Terveisin malttamaton: mulle-kaikki-tänne-heti-nyt :D Zooplussan paketin odottaminen on ollut joskus tuskaa, kun parikin viikkoa on vierähtänyt, mutta nyt sekin tuli todella nopeasti! Enkä käyttänyt Itellaa vaan DHL:ää. Positiivista!

      Poista