sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ihania burmapentuja!

Sain kuvahaasteen Sinikilpikonnalta eli tarkoitus on kuvata viiden päivän ajan kissa-arkea ja haastaa viisi blogia päivittäin, tässä tulee ensimmäinen eli vierailin eilen Keski-Suomessa AuroraAustralis-kissalassa ihailemassa seitsemän pennun kissakasaa :D Huomaa emo kasan alla!

Täti myös hoitaa ja harjoittelee tulevaisuutta varten :)
Haastan Kissaämmän ellei haaste ole jo tavoittanut :)

6 kommenttia:

  1. Onpas iso pentue, onko burmilla useinkin noin isoja pentueita? Ja kivasti merkitty pennut, että ne erottaa toisistaan! :D Mitä niillä on kaulassa tarkkaanottaen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, burmat tekevät normaalia suurempia pentueita, tietysti joskus voi syntyä vain yksikin. Usein samanväristen pentujen merkintään käytetään värikkäitä normi kapeita hiuslenkkejä, osalla näistä pennuista oli jo suuremmat paksut froteiset hiuslenkit. Jotkut kasvattajat eivät halua merkata kissoja "kaulapannalla" vaan lakkaavat pentujen kynnet eri värisillä kynsilakoilla, mutta huonona puolena on, että lakka kuluu nopeasti pois ja apua, kissat ovat sekaisin!!! Erittäin tärkeää on tietää esim. eläinlääkärissä, että kuka on kuka, kun pennut sirutetaan ja rekisteröidään...

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kyllä taas sydän suli ja olisin salaa voinut viedä kaikki kotiin :D

      Poista