perjantai 8. marraskuuta 2013

Tuhoutuneiden tavaroiden saldo

Mocha on ollut meillä melkein 5 viikkoa ja tuhoutuneita tavaroita on ainoastaan:
  • purtu puhelimen johto x 2
  • lasipurkin lasinen kansi (sirpaleina)
  • höyhenlelu-keppi
  • kaninkarvainen hiiri
  • kansion kulma
Todistusaineistoa!

Höyhenlelu oli menestys! Se on katkennut aivan nysäksi ja höyheniä on enää vaivaiset kolme. Nokian laturi koki ikävän kohtalon ja sai rouva kissanpennun omistajan aika huolestuneeksi, en nimittäin löytänyt aluksi tätä osaa mistään. Töpseli osa löytyi etsintöjen jälkeen ja aloin tosissani huolestua, että on popsinut tämän pätkän kokonaan, että näinkö sitä joutuu kyttäämään kissanvessan luukulla tarjoamassa pentu reppanalle auttavaa kättä. Lisäksi maalasin piruja seinille tuttuun tapaani ja kuvittelin kuinka joudun viemään Mochan eläinlääkäriin, vatsa avataan jne! No huh, ei nyt ihan onneksi tarvinnut, burmat kun taitavat vaan olla kovia syömään vähän kaikkea. Ja onhan meillä onneksi se vakuutus!

Kylppärissä säilyttelen kaikkea pientä, kuten ponnareita, pinnejä, koruja ym. lasisessa purkissa. Joku onneton oli jättänyt lasisen purkinkannen tason reunalle ja utelias pikku kisu hypähti tietysti tasolle ja pudotti samalla lasisen kannen lattialle. Taisi säikähtää tästä oikein kunnolla, kun ei ole sen jälkeen kylppärissä tasoilla hyppinyt. Lasikansi pirstaloitui vaarallisen pieniksi lasisiksi tikuiksi ja inhottavaksi lasipölyksi joka ei lähtenyt imuroimallakaan, onneksi ei ehtinyt kenenkään jalkaan tai tassuun upota.

Kissa herrojen luona kun oltiin kylässä, lähti sieltä tuliaisina mukaan Mochalle tämä (yllä olevassa kuvassa) ihana kaninnahkainen helisevä hiirulainen, mutta häntä tälläkin on jo teillä tietymättömillä :) Koulukansion kulmakin sai osansa maitohampaista. Mochalla taitaa ikenet kutista, kun kaikkea mahdollista täytyy testata hampailla, ruokapöydän tuoleja myöten!

Syyllinen kuitenkin näyttää kovin vaarattomalta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti