tiistai 4. maaliskuuta 2014

Cosmaa, Cosmaa!

Tein taas Zooplussaan ruokatilauksen Mochalle ja tulikin tilattua Cosmaa tosi aika reilusti :) Ruokakaapissa oli enää kaksi purkkia ruokaa kun paketti saapui, ellei lasketa niitä Feline Portan kitten ruokia joita Mocha ei harmikseni suostu syömään. Testiin tuli paketissa myös Applaws kitten kuivaraksut.

Onko nää kaikki mulle?!
Tilasin Cosman kokeilupakkauksen, jossa on kaikki Cosma Original, Thai ja Glory maut. Onpahan vaihtelua Mochan makunystyröille ja näistä valikoituu varmasti ne Mochan omat suosikit joita epäilenkin kalapohjaisiksi.

Pahvilaatikko ja kissa, tarvitseeko muuta sanoa...
Tämä ilme oli ihan paras, kun Mocha hoksasi lempparinsa:

Jipii, sä mami tilasit mulle Smillan herkkujakin!

Nuuh, mikä ihana tuoksu!
Mocha onnistui vieläpä jollain ihmeen ilveellä avaamaan tuon Smillan Hearties-herkku rasian! Ja silläpä ne maistuivat varmaan entistä paremmilta :) Zooplussalta tuli näytteenä Cosman kuivattuja kana herkkujakin, ihme kyllä, nekin maistuivat. Ruokatölkkien kannetkin ostin niin ei tarvitse kikkailla enää folion kanssa. Isoista 400g Cosman purkeista tilasin tonnikalaa, sardiinia ja kanaa. Huomasin, että kaikkiin Cosman ruokiin on lisätty E-vitamiinia, mutta tonnikala makuun on lisätty sen lisäksi tauriinia ja D3- ja A-vitamiinia, sitähän mainostettiinkin Cosman ainoana täysravintona. Näillä pärjätään taas reilu pari kuukautta :) Uusin suosikki onkin yllätys, yllätys, sardiini!

2 kommenttia:

  1. Ihana :) <3

    Toivottavasti Almalle maistuu noi, koska kaks pakettiahan lopulta sain tilailujeni ansiosta. :P Pojille ei maistu! Kokemukseni mukaan Almakin alkaa nirsoilemaan viimeistään puolen vuoden iässä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon huomannut, että Mochalla on selkeästi kausia jolloin märkäruoka maistuu paremmin, mutta kuivaraksut kelpaa aina. Tietysti se märkäruoka on parasta aina silloin, kun tölkki on juuri avattu ja ruoka on huoneenlämpöistä...

      Poista