torstai 26. kesäkuuta 2014

Mochan kolmas ja Milon ensimmäinen näyttely

Seuraavaksi Mocha osallistuu (Kuopiossa) Siilinjärvellä pidettävään ISROK:N järjestämään kissanäyttelyyn heinäkuussa. Mocha on ilmoitettu kastraattien näyttelyluokkaan nyt ekaa kertaa. Jännää, saas nähdä kuinka aikuisten kissojen porukassa pärjätään! Milo taas pääsee samaan näyttelyyn ekaa kertaa ja onkin näyttelypäivän sunnuntaina juuri päivälleen tasan 4kk, joka onkin pentuluokan uusi alaikäraja. 

Perusilme!

Mocha esiintyy tuomarille lauantaina ja Milo sitten sunnuntaina eli tietää siis kahden päivän näyttelymaratonia. Tämä johtuu siitä, että ehdin ilmoittaa Mochan lauantain näyttelyyn ennen kuin Milo oli edes kotiutunut meille, muuten olisin mielelläni mennyt molempien kissojen kanssa samana päivänä, mutta toisaalta ehdin keskittymään vain sen kissan näyttelyttämiseen joka minulla on mukanani. Usein omien kissojen arvostelut saattavat nimittäin olla samaan aikaan eri tuomareilla eli pitäisi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa, nyt sitä probleemaa ei ainakaan tule.

En aijo yöpyä Kuopiossa näyttelypäivien välissä, joten autossakin tulee istuttua ihan kiitettävästi kyseisen viikonlopun aikana. Kahtena päivänä en olekaan näyttelyssä ollut, mutta se tietääkin sitä, että nyt ehdin ainakin tutustumaan näyttelyn muihin kissoihin ja omistajiin hyvin ja varsinkin näyttelyn myyntipöytien tarjontaan :) joten kotiin viemisiä tarttuu mukaan varmasti! Parasta tietysti on, että pääsen kahdeksi päiväksi rupattelemaan kissoista saman henkisten ihmisten kanssa ja tulee tavattua poikien kasvattajatkin samalla kertaa.

Nähdään siis Kuopiossa 12-13.7!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun Milokin pääsee kokeilemaan näyttelyä! Siitä se lähtee :) Kahtena päivänä on siinä mielessä kiva käydä, kun häkin voi jättää lauantaina paikoilleen ja sunnuntaina vaan marssii suoraan omalle häkille. Ei tarvii missään tarkastuksissa jonottaa uudelleen :) Onnea näyttelyyn!

    VastaaPoista
  2. Niinpä, Milon kanssa täytyy tosin jonottaa sunnuntain näyttelyssä eläinlääkärille, mutta lauantaina jätän Mochan jäljiltä verhot paikoilleen, niin on ainakin paikka varattuna ja valmiiksi laitettuna.

    VastaaPoista