tiistai 10. kesäkuuta 2014

Dear Kitten

Elämänohjeita uudelle tulokkaalle:


"They are training us to be astronauts, I guess". Kissoillakin voi siis olla vilkas mielikuvitus :D Tarkoitus ei ole mainostaa kyseistä ruokamerkkiä, mutta video oli niin osuva tähän elämäntilanteeseen.

Mocha onkin jo alkanut lämmetä Milolle, kamalasti kiinnostaa, mutta silti pitää vähän sähistä ja esittää. Vahtii ja kävelee koko ajan Milon perässä ja jos Milo pysähtyy, niin käy varovasti käpälällä tökkäämässä selkään: "Leikitäänkö"? Takaa-ajo leikkejä mennään niin, että ne vähäisetkin matot meidän taloudessa ovat rullalla ja vauhtia on niin että portaissa kolisee, kun ylhäältä kiidetään alakertaan! Milo vähän jännittää "isoveljeä" ja välillä naukaisee hätäisenä, kun Mocha on vähän liiankin innokas. Paremmalta jo vaikuttaa, sunnuntaina Mocha oli niin toivottaman pahana ja loukkaantunut, mutta nyt näyttää niin kivalta.

Milo on nukkunut ensimmäiset yönsä meidän sängyssä turvassa Mochalta, jotta kaikki saavat nukkua yönsä rauhassa. Milo on niin suloinen, aamu alkaa pienellä naukumisella, puskemisella ja sitten kellahdetaan selälleen, että "mahasta kans". Uskomattoman sosiaalinen ja hellyydenkipeä kullanmuru.

Milolla on sen verran nopeat liikkeet, ettei kuvatkaan meinaa onnistua :)

Mochaa ei tietenkään ole unohdettu, vaan eilen illalla helliteltiin oikein kunnolla, mutta huomaa sen olevan koko ajan varuillaan, ei osaa nyt oikein rentoutua. Ihanaa kuitenkin, että alkavat ystävystyä!

2 kommenttia: