keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Herra Hakkarainen

Mocha peri ihmislapsilta lempilelunsa eli Herra Hakkaraisen. Mocha on ihan itse kyseisen lelunsa valinnut ja hakenut kiipeämällä sen sellaisesta katosta roikkuvasta Ikean verkkolokerikosta! Tähän meni aikaa noin puoli tuntia, harmi ettei tullut ikuistettua kuvina, oli nimittäin aika huvittavan näköistä puuhaa :D Burmathan ovat sinnikkäitä ja todella itsepäisiä otuksia!

Kun leikittää, Mocha hakee Hakkaraisen, kantaa sen suussa leikittäjän luokse ja tämähän tarkoittaa sitä, että "Heitä, minä noudan"! Heittäjän käsi väsyy tässä ennemmin kuin Mocha. Huvittavinta leikittäjän näkökulmasta on kissan koko suhteessa pehmoleluun, nyt jo alkavat olla saman kokoisia, mutta aikaisemmin Mochalla tuntui olevan vaikeuksia noutamisessa ja juoksemisessa Hakkarainen suussa, sillä omat ja lelun jalat olivat aina ihan solmussa. Hakkarainen on myös mahtava painikaveri joka saa turpaan oikein kunnolla:

"Onks pakko häiritä?! Me leikitään"

Tästä saat ja tästä!

Kiikissä!

Joskus Herra Hakkaraista on Mochan iloksi maustettu suihkutettavalla kissanmintulla. Ja kuten näkyy, alkaa Hakkarainenkin jo rispaantua näin rajuissa leikeissä. Vanut pursuavat ulos ja sorkat on täynnä puremajälkiä. Hakkarainen otetaan myös iltaisin sänkyyn viereen nukkumaan, kunhan sitä on ensin sopivasti kuritettu :)

Olisihan se kissakaveri parasta seuraa, mutta Herra Hakkarainen tulee hyvänä kakkosena!

2 kommenttia:

  1. Hihii, pitäähän suurella saalistajalla olla suuret saaliit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Eikös teilläkin raahata sitä jätti nallea aina paikasta toiseen? :D

      Poista