tiistai 3. kesäkuuta 2014

Ihanan pehmeä

Meillähän sattui reilu pari kuukautta sitten laaja vesivahinko keittiössä, jolloin viemärin tukkeutumisen vuoksi pyykkikoneen huuhteluvedet nousivat keittiön, eteisen ja vessan lattioille. Mocha osasi varmasti olla oikea riesa ja uteliaisuuden huipentuma remppamiesten mielestä, he joutuivat nimittäin teippaamaan makuuhuoneen ovenkahvan seinään kiinni, ettei Mocha pääse avaamaan ovea ja karkaa pihalle remppamiesten kulkiessa ulko-ovesta ees taas! Saipa Mocha heiltä myös liikanimen "Pantteri" :)

Vesivahingon seurauksena teimme myös itse pientä pintaremonttia "vähän" laajemmin, sillä kaikki vanha näyttää aina ihan kulahtaneelta uuden rinnalla, joten koko asuntoon vaihdoimme ihanan raikkaat valkoiset laminaattilattiat ja seinät maalattiin perinteisellä maalarin valkoisella. Tuulikaappikin sai tapettia osakseen ja muuttui kodikkaaksi pikku huoneeksi uuden valaisimen myötä. Mochan turkkikin oli ihan maalarinvalkoisessa, kun seiniä maalattiin, pää kävi kurkkimassa maalipönttöön ja tapetoidessa se kävi maistamassa liisteriä suoraan seinästä. Huh, mikä apulainen, aina ja joka paikassa! Uusien lattioiden takia tuli tietysti ajankohtaiseksi ostaa vanhan risaisen yleismaton tilalle uusi ihanan pehmeä ryijymatto:

Loikoilua auringossa

Mocha on nautiskellut pehmeästä ryijymatosta heti ensi sekunneista lähtien.

Uuuuh, mikä venytys!

Epäilytti ostaa jälleen kerran ryijymatto, sillä edellinen valkoinen ryijymattoni ei tietenkään ollut enää jonkin ajan päästä valkoinen ja siinä pitkät langat huovuttuivat rumasti kahden vuoden sisällä, harmitti heittää matto roskiin. Kaivoin silloin vanhan yleismattoni varastosta sillä siihen eivät karvat eivätkä roskat jää. Aikaisemmasta viisastuneena ostin nyt mustan ryijymaton, jossa on vain sentin pituinen nukka. Ensin vähän jännitti, että jos matto tuoksuu kovinkin voimakkaasti uudelle ettei vain Mocha mene lirauttamaan omia tuoksuja päälle, mutta se pelko osoittautui turhaksi. Toistaiseksi ei ole karvatkaan näkyneet tuossa mustassa matossa. Saas nähdä miten sitten, kun suklaa burmamme kotiutuu pian vaaleamman karvansa kanssa... Nyt siis sen uuden imurin ostoon ja äkkiä!

3 kommenttia:

  1. Niin tyypillistä, kissa tietysti juuri siinä kohtaa mattoa johon aurinko paistaa, eli auringonläikässä kuten meillä sanotaan.. :D

    Oletkos jo muuten päättänyt minkä imurin hankit? Mä menin ja tilasin sen tarjouksessa olleen Electroluxin, joka onkin jo saapunut lähimpään Anttilaan josta sen käyn tänään hakemassa!

    VastaaPoista
  2. Joo, imuri tuli hankittua ja olin juuri ehtinyt laittaa tilaukseen, kun huomasin sen tarjouksen. Aluksi vähän kaiveli, että nyt harmittaa, mutta olenkin erittäin tyytyväinen valintaan. Asiasta tulossa postausta pian :)

    VastaaPoista
  3. Meidän kisu meni aivan sekaisin pehmeästä huopapallomatosta :)

    VastaaPoista