lauantai 7. kesäkuuta 2014

Aamukampa

Aamukammassa ovat piikit vähentyneet siihen malliin, että huomenna lähdetään hakemaan Mochan "pikkuveli" kotiin. Kaikki on valmiina, kissanvessa osastoakin on päivitetty uudella vessalla ja ruokakaappi pursuaa kissanruokaa niin ettei ovea meinaa saada kiinni.

Kissapyramidi, Milo kuvassa alhaalla oikealla. Kuva: Marie Finne-Bray

Toivottavasti näin isosta pentueesta irtautumiseen lohduttaa Mochan seura, ainakin isoveikka on tutun värinen verrattuna omaan emoon, joka on myös ruskea väriltään. Lisää kuvia tiedossa heti kunhan poitsu kotiutuu. Nyt alkaa jo jännittämään hyvällä tavalla!

6 kommenttia:

  1. Siinäpäs on tosiaan iso pentue! Noin monen pennun saaminen samaan kuvaan yhtä aikaa on varmaan aikamoinen haaste.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti! Kahdeksas iso "poikanen" on käenpoika, edellisestä pentueesta kotiin jäänyt. Huomenna pääsee sitten silittelemään koko kissa poppoota :) Milo taitaa olla eka joka lentää pesästä.

      Poista
  2. Ihanaa! Se oli jännä hetki ku tulee kotiin uuden pennun kanssa. Mocha on varmasti todella iloinen uudesta leikkikaverista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että olisivat jo ekana iltana kavereita. Mocha varmaan on hämmentynyt, että mikä ihme tuo on ja Milo varmasti painelee äidin ikävässä koko ajan perässä :D

      Poista
  3. AAAAAAAAAAA! Kuvia ja kuulumisia sitten mahd. pian kiitos! <3

    VastaaPoista
  4. Voi jee, ihanaa jännitystä, parempaa ei olekaan! :) Kuvia ja kuulumisia odotellen… :)

    VastaaPoista