lauantai 18. tammikuuta 2014

Seuraava kissanäyttely

Olen ilmoittanut Mochan seuraavaan näyttelyyn omakissa-järjestelmän kautta, joka oli siis äärimmäisen simppeliä ja nopeaa. Suosittelen tutustumaan järjestelmään, sieltä löytyvät kaikki Suomessa FIFe:n rekisteröidyt kissat ja rekisteröitymällä näet kaikkien omistamiesi rekisteröityjen kissojen tiedot.

Tällä kertaa kaikki onkin helpompaa, sillä näyttelypaikka on lähempänä, eikä matkaan tarvitse varata aikaa ja herätä kukon laulun aikaan niin kuin viimeksi. Ja koska en ole enää ensikertalainen, ei näyttelytoimintakaan varmasti tunnu enää yhtä sekavalta kuin Kuopiossa. Tukijoukkoja on taas tulossa paikalle eli yksin ei tarvitse sekoilla :D

Kuopio 7.12.13. Kuva: Päivi Salmi

Mocha isompana poikana osallistuu tällä kertaa nuorten sarjaan eli 7-10kk vanhoille kissoille tarkoitettuun kategoriaan. Päällimmäisenä kysymyksenä onkin, että meneekö Mocha sinne kollina vai kastroituna. Jään seuraamaan hormonitoiminnan ja kolliuden ilmentymistä...

Nähdään siis Jyväskylässä lauantaina 15.2. :)

3 kommenttia:

  1. Nuorten luokka on 7-10kk ikäisille. Aikaisemmin se oli 6-10kk, mutta muuttui vuoden alusta. Eli osallistuakseen nuorten luokassa, kissan pitää olla näyttelypäivänä 7kk vanha, mutta alle 10kk :) Meillä seuraava koitos on jo ens viikolla Lahdessa! Se onkin meillä viimeinen pentuluokassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Sonja, olet täysin oikeassa! Postaus on ollut kirjoitettuna jemmassa enkä muistanut muuttaa kuukausia. Pentukategoriahan muuttui myös aikaisemmasta 3-6kk osallistumisiästä nykyiseen 4-7kk. Editoin tekstin kuntoon ;)

      Mocha täyttääkin näyttelyä edellisenä päivänä 7kk niin päästiin sopivasti tuohon juniori kategoriaan :)

      Poista
    2. Joo pentukategoria muuttui myös :) Niinpä ollaan vielä ens viikolla pentuluokassa :) Rocky täyttää 7kk 10.2.

      Poista