perjantai 13. syyskuuta 2013

Valitsemisen tuskaa!

Miten nimen valitseminen voi olla näin vaikeaa?!
Kissallahan on kasvattajan antama, rekisteröity nimi ja nyt pitäisi keksiä tälle söpöläiselle se arki-nimi.


Mitään liian voimakasta nimeä, kuten jumalien tai faaraoiden nimiä en haluaisi antaa, mutten mitään perinteistä suomalaista miehen nimeäkään. Kisuhan on uros ja ruskea/mustan ruskea aikuisena väriltään, joten nimi voisi liittyä väriinkin. Tai sitten joku Kaakkois-Aasiaan liittyvä nimi... Burmastahan tämä kissarotukin on peräisin.

Miten teillä on nimet päätetty? Kissan värin tai ulkonäön perusteella vai alkuperäisestä nimestä väännetty? Vai jostakin historiasta, jumalista, faaraoista, enkeleistä jne?

4 kommenttia:

  1. PikkuKuun Rave Ryan eli Reiska sai tuon kutsumanimensä ihan kasvattajalta ja se näytti niin Reiskalta, ettei lähdetty vaihtamaan, ja tyhmää se olis ollutkin, olihan se kuitenkin jo 5 kk vanha ja tottunut nimeensä.

    BlueKaramel Arum eli Arska sai nimensä kyllä ihan meiltä, sillä ei kai oikeen nimeä kasvattajalla ollutkaan. Aika selkeä nimivalinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reiskalle ja Arskalle nämä nimet sopivat kyllä ihan kuin nenä päähän :D Tuo Arum on mun mielestä ihana nimi! Voi ei, täytyy vielä vaan jatkaa miettimistä. Vähän olen kisun sukupuutakin katsellut sillä silmällä jos jonkun nimen sieltä nappaisi...

      Poista
    2. Ois saanut jäädäkin Arumiksi, jos ei tosiaan olis Reiska toisena! :D

      Poista
    3. Meillä nimi keksittiin vasta tällä viikolla, julkaisen sen vasta myöhemmin kuvien kera :)

      Poista