torstai 12. kesäkuuta 2014

Uudet ystävät

Ystävystyminen on edistynyt päivä päivältä. Mocha on seurannut Miloa joka paikkaan, eikä Mochan päiväunistakaan ole oikein tullut mitään, koska sen on pakko vahtia Miloa jatkuvasti.


Ja välillä täytyy hyökätä kimppuun ja kokeilla vähän leikkiä, mutta Mochan otteet ovat sen verran rajut, että Milo naukuu merkiksi, että nyt sattuu:

"Armoa, mä antaudun!"
Mocha onneksi irroittaa otteen heti ja kohta hyökätään uudestaan ja lopuksi annetaan pusuja sovinnon merkiksi.

"Sorry."
Mocha on ollut niin innoissaan Milosta, että kontakti meihin ihmisiin on jäänyt tässä viikon aikana hyvin vähäiseksi. Tänään Mocha tuli ekan kerran ihan itse syliin, sitten Milon meille tulon jälkeen. Yleensä sitä tapahtuu päivittäin, mutta Milo on saattanut Mocha paran pasmat ihan sekaisin!


Ihanat uudet ystävät <3

10 kommenttia:

  1. Ihana nähdä että poikien ystävystyminen on lähtenyt hyvin käyntiin. :) Ja tosi hyviä kuvia parivaljakosta olet saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mochan puolesta olen niin onnellinen, että se sai kaverin ja Milon puolesta olen onnellinen, että se on hyväksytty "laumaan". Onneksi sattui olemaan kamera lähistöllä, niin ensimmäiset ystävä-kuvat tuli ikuistettua :)

      Poista
  2. Ihanaa että ovat kaverit! Tosi kauniita yhteiskuvia, värit passaa niin hyvin yhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, jo helpotti kun aluksi oli yhtä sähinää!

      Värit on tosiaan ihanat <3 Multa jopa kysyttiin tuosta viimeisimmästä kuvasta, että olenko asetellut kissat noihin asentoihin. Enpä ole, eipähän kissoja taida saada aseteltua yhtään mihinkään asentoon, se on vaan niin tuurista ja laukaisin sormesta kiinni, että ehtii saada hyviä kuvia :)

      Poista
  3. Hyvinhän teillä menee 😊 Nenätkin on jo vastakkain! Niin suloinen Milo ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin hellyyttävää, kun Mocha seuraa Miloa kuin hai laivaa, nukkuu vieressä toinen silmä auki ja antaa aamupesun :) Ihanat pojat!

      Poista
  4. Ihanat ystävykset. :) Kyllä selvästi näkee, että Mocha on onnellinen uudesta ystävästään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mochassa tapahtunut muutos on vain positiivinen, liikuntaakin tulee enemmän kun juoksevat perä kanaa ympäri asuntoa, ylös ja alas. Tosin huomaa myös, että Mocha välillä ihan väsähtää ja kun haluaisi nukkua, menee pikku-Miloon hermot, se kun sählää ja leikkii koko ajan jotain :) Pari iltaa sitten Mochalla meni hermot ja se komensi pallolla leikkivää Miloa oikein kunnolla, rääkäisi burmamaisella äänellä ja otti Miloa niskasta kiinni, että: "Nyt rauhoitut, että täällä saa edes nukkua". Vähänkö itseä hymyilytti sivusta seuranneena, äitinä kun tuo tunne on niin tuttu :D

      Poista
  5. No niin, hyvin kaikki teilläkin meni. :) Ihanaa.

    VastaaPoista