sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ekan kerran valjaissa

Milo peri Mochan vanhat pentuvaljaat, enkä uskonut Milon kovin kummoisesti niihin suhtautuvan, olihan sillä kasvattikodissa kaulapanta luovutus hetkeen saakka. Olikin jännä nähdä miten käy, kun laitetaan henkselit niskaan :) Ja oikein arvasin eli eipä käynyt juuri kuinkaan, valjashalvaus kesti selällään ehkä 3 sekunttia jonka jälkeen meno oli entisellään. Päätettiin siis heti kokeilla ulkoilua:

Milo tutki terassia rohkeasti

Hymy kameralle

Tarkistus, missä Mocha?

Täällähän minä!
Hienosti sujui Milon puolesta, Mocha perinteisesti raapi terassin ulko-ovea suurimman osan ajasta ja yritti väkisin hakeutua takaisin sisälle lämpimään. Milon kanssa otetaan uusintaa heti huomenna!

8 kommenttia:

  1. Milo on päässyt uuteen seikkailumaahan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on muuten todella rohkea pikku seikkailija, Mocha on sellainen harkitseva luonne, mutta Milo menee täyttä laukkaa metsäpoluillakin :)

      Poista
  2. Milo on kyllä ylisöpö :) Hienosti pikkumies ulkoilee. Meillä myös Rocky tosi rohkea ulkoilija, Iines ja Rambo hieman varovaisempia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäilen Mochaa sen takia huonommaksi ulkoilijaksi, koska on ulkoillut ensimmäisiä kertoja talvella ja vanhempana kuin Milo. Milo taas on päässyt kesäaikaan valjaissa ulos välittömästi, kun kotiutui. Vaikka onhan kissoilla luonne eroja tässäkin asiassa.

      Poista
  3. Milo se on kyllä niin söpö ja urheakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milo saa turvaa onneksi Mochasta ja metsässä naukuu ja juoksee mun perässä jos ehdin yhtään kauemmas, ihana! Mocha taitaa saada turvaa Milosta sen verran, että on huomattavasti rohkeampi nykyään ulkona Milon kanssa kuin yksin valjastellessa.

      Poista
  4. Reiska ei tottunut valjaisiin ikinä, vaikka miten ahkerasti sitä pentuna niissä ulos vein. Kiipesi vaan lopulta syliin tärisemään :D Kävelemään ei niissä oppinut ikinä! Arskaa ja Almaa en ole edes valjaisiin totuttanut, ehkä parempi niin, koska en jaksanut sitä huutoa, mikä aina tuli kun sisään päästiin (vaikka ulkona olikin pelottavaa, niin sinne silti jaksettiin huutaa takas...)!

    VastaaPoista
  5. Ja kyllä kait se on helpompaa viedä kissat joka tapauksessa yksitellen ulos ja mitä enemmän kissoja, niin sitä useammin saa ravata pihalla seisoskelemassa :)

    VastaaPoista