lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kesän Burmaposti

Postilaatikkoon kolahti jälleen odotettu Burmapostin kesänumero. Burmaposti on Burmakissan Ystävät ry:n julkaisema jäsenlehti. Ehdin jo säikähtää, että olenkohan maksanut jäsenmaksua ollenkaan etten vain jää ilman lehteä, mutta asia olikin onneksi kunnossa!


Lehdessä oli nimittäin jälleen tosi kivoja ja mielenkiintoisia juttuja, kuten:

- Totuus teollisista lemmikkieläinruoista (tästä samasta asiasta onkin roikkunut postaus luonnoksissa varmaan jo kuukausia, täytyykin julkaista se pian!)

- Kissan idiopaattinen kystiitti = kissojen kivuliaan virtsarakon oireyhtymä

- Hyvää mieltä ja terveyttä ulkoilusta - turvallisesti, totta kai! Ja mainittakoon, että tämän oli kirjoittanut mielestäni oikea valjastelun asiantuntija eli Burrr-blogin kirjoittaja Merja :) Tämän jatkeena oli juttua kissojen ulkotarhoista ja aidatuista takapihoista, mielenkiintoista ja todella ajankohtaista vuodenaikaan nähden, kiitos näistä!

- PetExpo, Burmakissan Ystävät ry:n edustus messuilla, harmi etten itse päässyt paikalle.

- Lyhykäisiä juttuja jäsenten iäkkäiksi eläneistä burmista, oli kiva lukea, että huolehditun, terveen ja hyvän elämän eläneet burmankissat saavuttavat parinkympin iän. Toivonkin Mochalle ja Milolle tervettä tulevaisuutta ja pitkää ikää!

Burmakissan Ystävät ry:n burmapöytään saatat törmätä kissanäyttelyissä, rohkeasti vaan ostoksille ja moikkaamaan burma-ihmisiä :) Muutamia 2015 vuoden burmakalentereita tullaan myymään myös burmapöydästä, mutta omansa saa varmimmin tilaamalla sen suoraan yhdistykseltä. Omana tavoitteena on, että vielä joku päivä seisoisin itse burmapöydän takana tukemassa yhdistyksen toimintaa! Huh, olikohan tämä lupaus...

6 kommenttia:

  1. Täällä odotellaan kuumeisesti Somakissin lehteä, sillä siellä on mun kirjoittama kissan aktivointijuttu. :) Tietysti muutenkin lehteä odotetaan, meidänkin seuraavassa lehdessä taitaa olla juttua PetExposta mikä kiinnostaa kovasti vaikka tuli oltua siellä itsekin.. :D Teidänkin lehti kuulostaa mielenkiintoiselta!

    Itseäkin toisaalta kiinnostaisi osallistua enemmän yhdistyksen juttuihin, mutta ei saa aikaiseksi enkä oikein tiedä että mitä mä sitten tekisin jos olisin mukana toiminnassa. Rotupöydällä on tullut kyllä hilluttua juurikin PetExpossa kun Hugon häkki oli sen yhteydessä, niin siinä tuli kyllä jutusteltua monen ihmisen kanssa rodusta ja se oli mukavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Julkaiseppas blogissa se aktivointi-juttu, itseäkin kiinnostaisi :)

      Mulla on vähän sama ongelma, etten tiedä kuinka voisin tukea yhdistyksen toimintaa, kun ei oikein ole aikaa väsäillä mitään kissanleluja tai -tarvikkeita. Toki tietysti burmapöydässä myyjänä toimiminen ja sen liikuttelu eri näyttelyihin olisi kiva tehtävä. Yksi mitä kaipailisin burmapöytään, olisi kolmion muotoinen riippukeinu näyttelyhäkkiin. Tästä olenkin antanut jo toiveen, mutta ehkäpä alan väsäilemään niitä itse, jos jostain vain saisin nipistettyä siihen aikaa ;)

      Poista
  2. Kiitos kivasta Burmaposti-palautteesta. :) (Burmaposti ottaa muuten mielellään vastaan kaikenlaisten burmanomistajien kaikenlaisia juttuja omista burmistaan.)

    Toivon Mochalle ja Milolle paljon terveitä vuosia ja pitkää ikää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä kiitellä, palaute on aina hyvästä :) Ja täällähän näitä burmajuttuja piisaa :D Ehkäpä Mocha ja Milo voisivat joku kerta koreilla Burmapostissakin!

      Poista
    2. Ilman muuta Mocha ja Milo Burmapostiin! :)

      Burmapostissa ollaan muuten iloisia kaikesta palautteesta. BP:n sähköpostiin voi lähettää juttuja, kuvia, juttutoiveita ja parannusehdotuksiakin. Sähköpostia lähettäneitä muistetaan ainakin tänä vuonna myös pienillä palkinnoilla. :) Osoite löytyy lehdestäkin, burmaposti (ät) gmail.com

      Poista
    3. Ehkäpä laitan sitten kivan sähköpostin menemään :)

      Poista