lauantai 14. kesäkuuta 2014

Uusi pölynimuri kissakotiin

Mies on siitepölylle allerginen ja tänä keväänä onkin ollut koivun siitepölya hurjasti, niin että huomaan sen ihan itsekin vaikken millekään olekaan allerginen, tosin onhan meillä ollut se koko huoneiston remppakin normaalin asumisen aikana eli rakennuspölyä on remontin jäljiltä ollut asunnossa silminnähden laskeutuneena kaikilla pinnoillakin. Onneksi saatiin remppa valmiiksi ennen Milon tuloa, ettei tarvitse pelätä mitään vaaranpaikkoja. Mies myös selkeästi reagoi huonepölyyn ja koska toinen kissa oli tulossa perheeseen, päädyin sitten ostamaan tämän Elektroluxin Ultra Silencer Animal imurin, josta olikin juttua aikaisemmassa postauksessa Eläimellinen imuri.

USANIMAL on Allergia- ja astmaliiton hyväksymä pölynimuri. Olen hankintaan enemmän kuin tyytyväinen, siivous ei nimittäin ole intohimoni, mutta nyt se voisi olla! Ja tämä jopa seuraa perässä vaivattomasti ja on ihanan ergonomisesti suunniteltu: tässä mallissa on hyvä kahva varressa ja erillinen kantokahva portaissa imurointia varten eli ihanteellinen kaksitasoiseen rivariimme! Imuri on niin tehokas, että jo keskiteholla meinaa vetää maton sisuksiinsa ja niin hiljainen että Mochakaan ei enää pakene korvat luimussa, kun imuri käynnistetään, vaan saattaa jopa jäädä paikoilleen hyvinkin lähelle tarkkailemaan imurointia. Yhteiskuvaan en kuitenkaan kaksikkoa saanut :)

Kyllä nyt kelpaa imuroida uusia lattioita, suosittelen!

Mukana tuli perus suulakkeen lisäksi 3 in 1 suulake joka on kiinni tuossa varressa. Sen kanssa meni ihmetellessä jonkin aikaa, että mites tästä yhdestä pikku kappaleesta tulee kolme erilaista suulaketta :D ja sen lisäksi turbosuulake pyörivillä harjaksilla karvojen tehokkaaseen imurointiin tekstiileistä ja huonekaluista, se tosin unohtui kuvasta. Uskon, että tämä on todella hyvä pölypussillinen imuri meidän kissaperheeseen. Ja kyllähän todellisella kissa-ihmisellä on imurin pölypusseissa tassunjäljet:


Milon kasvattikodissa ei pentuja ole "peloteltu" imurilla, joten vähän jännitti että miten Milo reagoi imurointiin. Edellisenä päivänä jo päällä ollut pyykinpesukonekin sai Milon pelkäämään. Itse imuri ei pelottanut, mutta ääni kylläkin vaikka imuri onkin niin hiljainen. Ekan kerran jälkeen imuroinnista ei ole enää välitetty, kaitpa molemmat kissapojat häippäsevät eri kerrokseen omaan rauhaan.

4 kommenttia:

  1. Noniin nyt ratkesi viimeinenkin mysteeri, en nimittäin tajunnut että tuon 3in1-suulakkeen saa kiinni varteen. :D Yritin kyllä saada tuota osaa varteen kiinni yhden kerran, mutta taisin kokeilla väärästä kohdasta..

    Meillä kävi samoin uuden imurin tultua talouteen: imuroinnista tuli yhtäkkiä todella kivaa. Jopa niin kivaa, että ollaan jo miehen kanssa ehditty kinastella siitä kumpi saa imuroida, haha! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, itsekin tuon 3in1 kanssa taistelin, oli aikamoinen pähkinä ratkaistavaksi :D Ois kait sen paikan/toiminnat voinut vilkaista käyttöohjeestakin mutta...

      Ja täällä myöskin imuroinnista on tullut oikein mukavaa, harrastan sitä nykyään lähes päivittäin :)

      Poista
  2. Hiljainen imuri saa ihmeitä aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, monenlaisia ihmeitä jotka ulottuvat meihin ihmisiin ja kissoihin asti, positiivisesti :)

      Poista