torstai 1. toukokuuta 2014

My brother from the other mother

Kirjoitin aijemmin postauksen Sijoituskodiksi? jossa kerroin, että meille on tarjottu mahdollisuutta ottaa sijoituskolli.  

Vastasimme myöntävästi :) 

Eli Mocha saa "pikkuveljen"! Meidän iloksi ja Mochan riemuksi meille kotiutuu kesäkuun alussa ihana suuri silmäinen suklaa burmapentu. Eli tasan viiden viikon päästä! Miten maltankaan odottaa?!
Kissanpentu asustaa Keski-Suomessa AuroraAustralis-kissalassa, josta olikin kuva seitsemän pennun kissakasasta aikaisemmassa postauksessa Ihania burmapentuja. Pikku pojan omistavat Mochan kasvattajat ja tämä kohdussa kihlattu ihanuus on meillä sijoituksessa, kunnes häitä on vietetty...

"Kaksi kissaa on tuplailo, mutta puolet vaivasta"

Kuvamaistiainen tulevasta perheen jäsenestä:

Pienellä on peukku suussa <3 Kuva: Marie Finne-Bray

Aikaisemmin blogissa mietinkin josko ottaisin jonkin muun rotuisen aasialaisen kissan Mochan kaveriksi, mutta burmat ovat vieneet sydämeni, ei sille mitään mahda <3

Haastan mukaan Burrr-burmankissa blogin eli yksi kuva/päivä 5 päivän ajan.

11 kommenttia:

  1. Onnea tulevasta perheenjäsenestä! :)

    VastaaPoista
  2. Oooo, onnea kovasti!! Riehakkaat ajat edessä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Sitä toivotaankin, että olisi sitten matot rallista rullalla :)

      Poista
  3. Oi ihanaa!! Onnea tulevasta perheenjäsenestä! :) Odottaminen on pahinta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, odottaminen on tosiaan pahinta. Nyt ei tosin tunnu yhtä pahalta kuin viime syksynä jolloin odottelin Mochaa kotiin. Mocha auttaa odottamisen tuskaan :)

      Poista
  4. Hieno päätös! Äkkiä se odotusaika menee Mochan kanssa. Onnea etukäteen täältäkin. :)

    (Ja kiitos haasteesta, yritän parhaani niitten kuvien kanssa… :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin uskon, että päätös oli ehdottoman oikea. Haaveilen vielä ehkä yhdestä kissasta lisää, mutta ei kerrota kellekään ;) ja teillä on hieno esimerkki, että kuinka se elämä monen kissan kanssa sujuukaan mallikkaasti!

      Heh, mä vähän mietinkin, että kuinka selviät haasteesta vain yhdellä kuvalla :D

      Poista
    2. Elämä monen kissan kanssa sujuu ihan hyvin, mutta kyllä niihin uppoaakin aikaa! Kun haluaa pitää jokaisen tyytyväisenä ja antaa kaikille yksilöllistä huomiota, niin yhtään enempää kissaa en voisi enää harkita. Neljä riittää, mutta neljä on hyvä. :)

      (Sen verran kissahullu olen, että kieltäydyin hiljattain ottamasta vastaan ilmaiseksi tarjottua ratsua, koska aika ei riittäisi neljän kissan kunnollisen ulkoiluttamisen ja niiden kanssa seurustelun lisäksi hevosen hoitamiseen ja ratsastamiseen – tai jos melkein riittäisi, niin aina olisi huono omatunto joko hevosen tai kissojen takia. Kissa meni hevosen edelle. :) )

      Poista
    3. Mä nautiskelen kissoista kotona ja kerran viikossa tallilla hevosista, mutta olit kyllä aikamoinen Crazy Cat Lady kun et ilmaista ratsua ottanut :)

      Poista
    4. Ja tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun kieltäydyin ilmaisesta hevosesta. :D Oman hevoseni hautasin loppukesästä 2011 ja silloin tein päätöksen, että uusi hevonen tulee vasta sitten, kun ei enää ole kissoja enkä uusia uskalla iän puolesta ottaa.

      Poista