maanantai 24. helmikuuta 2014

Uusi kiipeilypuu :)

Jee, vihdoin sain hommattua Mochalle uuden kattoon asti ulottuvan kiipeilypuun, jonka kriteerit olivat:
  • kattoon asti ylettyvä
  • tolppapussi ehdoton
  • tilaa säästävä
  • silmääkin miellyttävä

www.petenkoiratarvike.com

Tilasin tämän, niin kuin sen meidän edellisenkin kiipeilypuun Peten Koiratarvikkeesta. Trixien kiipeilypuut ovat siellä 20% alennuksessa. Kiipeilypuut ovat ihan järjettömän kalliita, mutta mitäpä en ihanalle burmalleni ostaisi :) Olisin todellisuudessa halunnut vieläkin suuremman kiipeilypuun, mutta koska aijon sijoittaa tämän olohuoneeseen, eikä olohuoneemme ole järin iso, siellä on myös yli 300l akvaario, niin en kovin suurta laitteistoa voinut harkitakaan. Eihän tämä kovin suurelle rodulle varmaan kävisikään, mutta burma taitaa solakkana rotuna pärjätä tässä ihan mainiosti. Ja jos kun kissoja tulee enemmän, niin saanpahan taas hyvän syyn ostaa uuden ja suuremman kiipeilypuun!

Laitoin meidän edellisen pienemmän kiipeilypuun eteenpäin, sillä se oli jo auttamattomasti liian pieni ja kiikkerä Mochalle. Se saikin uuden kodin eläinsuojelujärjestön kissanpennun sijaiskodissa. Tulipa hyvä mieli että sain olla osallisena hyvässä asiassa!

Toivottavasti saan pystytystalkoista tänne hyviä kuvia :)

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toivottavasti näyttää yhtä hyvältä kuvitellulla paikallaankin kuin kuvassa!

      Poista
  2. Kivannäkönen puu! :) Se kokoaminen onki iha oma lukunsa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuvittelen ainakin näin etukäteen sen edellisen pikku kiipeilypuun perusteella, että helppo nakki, mutta saas nähdä ;)

      Poista
  3. Mäkin annoin edellisen kiipeilypuun ilmaiseksi eteenpäin, tuli tarpeeseen sekin. :) Mä luulen, että Alma tykästyy meidän nykyiseen puuhun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon kanssa, että Mocha tykkäis uudesta kiipeilypuustaan, sillä se edellinen oli oikeesti pelkkä pölyn kerääjä!

      Poista