keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Sulhaslistalle

Kevättä rinnassa, nimittäin Mochan kollittelu on todellakin alkanut! Yöt ovat alkaneet yhtäkkiä olla pelkkää jollotusta ja karjumista. Levottomana selkeästi etsiskelee sitä jotain... Merkkailua ei onneksi ole ollut ja toivottavasti poitsu pysyy siistinä pitkään, että saa pitää kulkusensa. Mocha on nimittäin ilmoitettu burma neitien treffipalstalle :D



Palaan asiaan mikäli häät vietetään tai jos käykin niin, että lähdemme tapaamaan eläinlääkäriä...

3 kommenttia:

  1. Toivotaan, ettei merkkailua ilmaantulisi! :) Mutta on ne yölliset konsertit myös aika ärsyttäviä, onneksi Hugolla niitä on vain jaksoittain (harvoin).. Yleensä jos Hugo huutaa niin se tekee sen päivisin, esimerkiksi tänään se on tehnyt sitä ihan rasittavan paljon. :D

    Onko Mocha teillä siis vai sijoituksessa vai ihan itsekö olette ilmoittaneet sen siitoskollilistalle? :) Hugollakin on luultavasti ensi kuussa edessä treffit numero 2, sitä odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Mocha karjuu silloinkin kun on tylsää, mutta ei ennen noin tylsää ole ollut että yölläkin karjutaan :) Klo 4.45 yöllä ei vielä tee mieli herätä, juttelu Mochalle antoi kaikki 5 sekunttia hiljaisuutta... Päivisin on kuitenkin rauhallinen, mutta illalla se konsertti alkaa, jospa olisi tosiaan jaksottaista.

      Mocha on ihan meidän oma kissa, mutta kun kuulin kasvattajalta, että vapaaehtoisia kolleja tarvittais, ajattelin ilmoittautua Mochan puolesta. Ja tosiaan sillä ajatuksella, että pysyy siistinä. Pennut on niin ihania, kunpa meilläkin voitais pian juhlia varpajaisia!

      Poista