lauantai 22. helmikuuta 2014

Compact Care uudet kissanhiekat

Huomasin muutamia viikkoja sitten kun Compact Care päivitti facebook sivuillaan, että ovat tuomassa markkinoille kolme uutta kissanhiekkaa. Nyt näitä saa Mustista & Mirristä:


"Uuden Compact Care Premium -sarjan paakkuuntuvuus on aivan omaa luokkaansa ja pölyn sekä hiekan kulkeutumisen vähentämiseen on kiinnitetty vielä erityistä huomiota. Compact Care Original sarjasta tutut ja kehutut ominaisuudet on viety edelleen astetta pidemmälle. Lisäksi uusi sarja tarjoaa valittavaksi kaksi uutta tuoksua. Premium sarjan tuoksuttomaan hiekkaan on lisätty patentoitu hajunsyöjä lisäämään hiekan tehoa."

Onkohan tässä edullisempi kilpailija Ever Cleanille?! Tätä täytyy ostaa testi mielessä, jos keksivät vaikka jonkin tarjouksen, kunhan saan nuo CC:n vauvatalkin tuoksuiset hiekat käytettyä. Ostin juuri pari 14kg säkkiä jälleen tarjouksesta 14,90€/14kg (norm. 18,90€), joten niillä pärjää taas reilu pari kuukautta. Kissanhiekan menekki on muuten selkeästi lisääntynyt Mochan kasvaessa tai sitten veden ryyppääminen on lisääntynyt :)

4 kommenttia:

  1. Mä kans huomasin noi ja niitä oli jo kaupassa täl viikol ku kävin hiekkaa hakemas. Pitää varmaa jossain vaiheessa testata, jos tulee joku tarjous :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ehtinyt M&M käydäkään tällä viikolla (vaikka olis pitänyt) joten ihan livenä on jäänyt näkemättä ;)

      Poista
  2. No ainaki toi kantosysteemi näyttää paljon paremmalta!!! Vituttaa ohuet muoviset. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meillä päin saa kaikkien M&M eteen ajettua autolla, mutta onhan ne hiekat autolta kuitenkin kannettava kotiin. En ole noihin kantosysteemeihin luottanut ja hiekkasäkit oonkin kantanut yksitellen sylissä.

      Poista