torstai 13. helmikuuta 2014

Näyttelyvalmisteluja

Silmäongelmat on siis selätetty ja tällä viikolla olenkin päässyt valmistautumaan Mochan kanssa viikonlopun kissanäyttelyä varten. Maanantaina Mocha sai pesun jälleen John Paul Pet kuivashampoolla, josta vanha postaus löytyy täältä. Turkista tuli taas aivan ihanan pehmeä ja silkkinen, en ole pystynyt pitämään näppejäni erossa turkista vaan käsi löytyy vähän väliä silittämästä Mochaa :) Mochalla on edelleen hieman pentukarvaa ja värin pitäisi burmankissalla olla lopullinen 9-24kk mennessä. Huomenna Mocha täyttää 7kk, joten värikin tummenee tästä vielä:


Valmistautuminen on ollut nyt paljon rennompaa, kun kaikki tarvikkeet on jo valmiina ja olemassa. Mochan ensimmäiseen kissanäyttelyyn valmistautumisesta voit lukea täältä. Ainut mitä piti näyttelyyn hommata, niin Mochalle pussiruokaa. Kotoa löytyy ainoastaan isompia 170g-280g tölkkejä. Ostin Mochan tämän hetkistä lempiruokaa Life Catia, joten vähän hemmottelua näyttelystressin keskelle. Saas nähdä miten poitsun hormoonit alkaa näyttelyssä jyllätä ja onko ego yhtä iso kuin viimeksi Kuopiossa :D

2 kommenttia:

  1. Hyvä että silmäongelmat hellittivät niin, että pääsette näyttelyyn! :) Toivottavasti näyttely menee hyvin.

    Munkin pitäis jaksaa/viittiä ilmottautua huhtikuun Rurokiin.. Monena viikonloppuna oon suunnitellu ilmottautuvani mutta aina on ollu jotain "parempaa" tekemistä. :D Ehkäpä sitten tänä viikonloppuna saisin sen tehtyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi oli kyllä sellaista murinaa ja sähinää, että saa nähdä kuinka nyt, mutta näyttelyasennossa hiljenee heti ja on niin mallikkaasti, aika jännä juttu. Mutta burmien näyttelyasento on oikeasti kissalle rento ja hyvä syli asento.

      Viimeksi jännitti näyttely tässä vaiheessa viikkoa jo kovasti, mutta vasta tänään on alkanut hiipiä sellainen mukavan jännittävä olo kroppaan. Kiva päästä taas näyttelyyn :)

      Poista