keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Ulkoilua

Mochalle ei ulkoilu taida olla kaikkein mieluisinta hommaa, vaikka syöksyykin välittömästi eteiseen jos tajuaa, että ulko-ovelle on joku menossa tai tulossa. Etenkin nyt kun jo kollittaa, niin ovella käydään huutelemassa morsiamia, jospa joku vaikka kuulisi :)

Auto...

Vähän paleltaa ja pelottaa!

Hei, mitäs koiria tuolla on?!

Ja tästä ulkoilu eteni hiipien, vatsa maata viistäen koti ovelle, kuin pieni näätä, aikamoinen reppana! Rohkeutta kerätään pikku hiljaa... Pakkaset ovat tosin vieneet Mochan viimeisetkin ulkoiluhalut, tropiikin lyhyellä turkilla, ilman aluskarvaa, ei ymmärrettävästi tee mieli paleltua. Paita laitetaan edelleen päälle, muttei sattunut tällä kertaa kun oli lämpimämpi keli. Mochaa jos tarjoaa oven raosta ulos, se takertuu paitaan tai oven karmeihin kuin henkensä hädässä :D Korvat ja tassuista anturat paleltuvat pakkasilla yllättävän nopeasti, joten ulkoilut ovatkin olleet nyt nopeita pyrähdyksiä lasitetulla parvekkeella tai valjaissa ulkona!

6 kommenttia:

  1. : D tämä näyttää ja kuulostaa ihan kun meidän pikku burmakisu Papulta! Se rakastaa päästä käymään parvekkeella, missä on aika viileää ja sieltä näkee ulos puistoon. Ulko-ovelle aina täytyy monta kertaa päivässä juosta ja huudella, vaikkei ihan ulos asti oikeen uskallakaan mennä ;D

    Oon kerran käynyt Papun kanssa valjaissa tuossa kerrostalon ulko-oven edustalla ja voiiii kuinka oli kylmä! Karvat pystyssä ja toinen tärisee niin kovaa. Odotan innolla kesää ja niin taitaa Papukin :) pääsee sitten "ensimmäistä kertaa" ulos, kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen myös kovasti kesää, että päästään ulkoilemaan oikein kunnolla ja nauttimaan lämpöisestä säästä ja auringosta. Kaikki kärpäset ja perhoset saavat varmasti Mochan sekoamaan, kun sisälläkin jahtaa joskus talvihorroksestaan heränneitä kotikärpäsiä intopinkeenä ja komentaa niitä värisevällä hassulla äänellä pois katosta :)

      Poista
  2. Heh voi reppanaa :) Kuhan kelit lämpiää, niin varmasti kivempi :) Mun pitäis mitata Rocky ni saisin tilattuu Vänttiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, meinasin myös hommata ehdottomasti Vänttiset, mutta odottelen vielä että poitsu kasvaa aikuiskokoonsa eli kesän kynnyksellä sitten. Noita säädettäviä valjaitakin saa olla kerta viikkoon säätämässä isommaksi, kun tämä kolli tuntuu kasvattavan lihaksia oikein urakalla!

      Poista
  3. Löysinpä minäkin tänne. :)

    Kivoja juttuja ja ihailtavan usein ehdit kirjoitella.

    Ulkoilu on kivaa, jos se on kivaa. :D Kaikki kissat ei vaan kai koskaan siitä opi nauttimaan. Pikkuhiljaa totutellen, nyt kun kesäkin on jo kohta täällä. Mun omat aiemmat, edesmenneet burmani eivät yhtään nauttineet talviulkoilusta.

    Vänttiset on ihan parhaat valjaat. Ne on helppo pukea, ovat pehmeää nahkaa, ja kissa hyväksyy ne yleensä paremmin kuin monimutkaisemmat valjaat. Kuitenkin ovat turvallisia, eikä kissa pääse niistä sen helpommin irti kuin muistakaan valjaista. Kaiken lisäksi värivalikoima on niin laaja, että joka kissalle löytyy turkin väriin sointuvat valjaat - tai silmien väriin, kuten meillä Helgellä. Siispä Vänttiset on myös kauniit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, tervetuloa lukemaan!

      Vänttiset ovat ehdottomasti listalla ja niitä on käyty jo useasti hiplailemassa ja suunnittelemassa sopivaa väriä. Ajattelin ottaa Mochan mukaan valjaita sovittelemaan, kunhan vielä vähän kasvaa :)

      Poista