keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kolmas burma tuli taloon!

Nyt se on vihdoin kotona. Meidän kolmas burmankissa <3 Matkustimme kasvattajan luota kotiin n. 150km ja pentu matkusti koko matkan aivan hiljaa tai nukkuen. Kuvasarja kotiin tulosta:

Pojat toivottavat pennun tervetulleeksi komealla sähinällä!
Ensi askel uudessa kodissa
Kunhan oli käyty pissillä ja tarkastettu uusi koti, maistui jo ruokakin
Sitten tietenkin leikittiin, kun masu oli täynnä
Ihmisäidin syliin oli turvallista nukahtaa jännittävän päivän jälkeen <3
Pentu nukkui tietenkin ensimmäisen yön kainalossani, ihan niin kuin jokainen meidän kissoista kun ovat meille muuttaneet. Mocha ja Milo ovat olleet niin vihaisia sen jälkeen kun pentu tuli taloon. Ne eivät kuitenkaan tee muuta kuin sähisevät ja murisevat ja kohdatessa vetäytyvät aina. Pojat sitten murjottavat vaatekaapissa ja sängyn alla. Vaikka ovatkin kovin mielissään kun käydään rapsuttelemassa ja silittämässä. Nythän nämä isommat kissatkin tarvitsevat erityisen paljon huomiota, etteivät koe tulleensa syrjäytetyiksi. Ei taida nyt paljon Feliwayt auttaa, ei auta kuin aika...

6 kommenttia:

  1. Ihana!! Söpö! Pus pus! Onnea!

    Tosi kiva lukea miten teille kotiutuminen menee pennun kanssa. Meillä aikuisen kissan kanssa on samat jännittävät päivät meneillään. Ilman Feliwayta, kun meillä ei ole lemmikkikauppaa ja Jaffan hommaaminen tuli sen verran yllättäen :D - emäntä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista :)

      Meillä päin Feliwaytä saa ihan apteekistakin! Omani tilasin nyt Zooplussasta koska halusin säästää pennosia. Hah, kuinkas ollakaan, että Jaffa :D Täytyykin tulla kurkkimaan miten teillä menee!

      Poista
  2. Voiiiih, mä en kestä <3 MIKÄ SÖPÖLIINI! Onnea uudesta vauvasta ;) Mikä pienokaisen nimeksi nyt tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Tämä on niin suloinen tapaus, että mäkään en kestä <3 Kissanristiäisissä kissavauva sai nimekseen Melvin, sopii hyvin Mochan ja Milon jatkeeksi :)

      Poista
  3. Pikkuinen näyttää heti valloittaneen talon ♥ Onnea ihanuudesta ja tsemppiä kisujen ystävystymiseen!

    VastaaPoista