torstai 22. toukokuuta 2014

Varaosa "pikkuveljelle"

Ostin helmikuussa Mochalle uuden suuremman kiipeilypuun, jossa Mochan lempipaikaksi valikoitui ennalta arvattavasti pesäpussukka. Puussa on kaksi muutakin tasoa, mutta ne ovat harvakseltaan käytössä ja meidän uudelle tulokkaalle tilasin alimman tason paikalle varaosana toisen pesäpussukan.

Jee, taas pahvilaatikko!
Näitä saa vain harmaan ja beigen värisenä ja puun tasot ovat kaikki tummanruskeita, joten sävyero on vain pakko hyväksyä... Kiipeilypuu on Trixien ja varaosat myös eli sopii puuhun varmasti. Tätä mietin jo silloin kuin ostin puun, että Trixiellä on ainakin varaosia saatavana. Varaosia saa Petshop.fi nettikaupasta, tolppia löytyy ihan kivijalkaliikkeestäkin, mutta noita haluamiani pussukoita ei ole edes mahdollista tilata kauppaan ja Petshop oli ainut nettikauppa josta pussukoita löysin.
 

Beige väri sopii uudelle pennulle parhaiten, kun on suklaa väriltään. Mochaa ei edes ruskeasta pussukastaan erota, niin ei beigestäkään sitten suklaa burmaa :) Mochaa on tullut huudeltua monta kertaa ympäri taloa ja siellähän se pussukan syvyyksissä maastoutuneena on kaikessa rauhassa nukkunut, kun olen etsinyt sitä hädissäni. Asensin pussukan pennulle alimman tason paikalle, jotta pääsee sinne helpommin, eikä ole pelkoa että pentu kömpelyyttään tippuu korkealta alas ja Mocha saa olla rauhassa vähän ylempänä.

Mocha testaa!

Uusi pussukka on halkaisijaltaan muutaman sentin suurempi ja olenkin yllättänyt Mochan monesti nukkumasta siitä. Poitsu on alkanut ottaa lihaa luiden päälle ja kokoakin on tullut jo mukavasti, joten tuohon isompaan pussiin taitaa päästä kivan syvälle nukkumaan. Parin viikon päästä nähdään minkälaista pesän selvittelyä on luvassa...

Laitan uutta kuvaa kunhan saan molemmat kissat puuhun :)

4 kommenttia:

  1. Noissa on taatusti kiva nukkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella, ainakin näyttävät tosi mukavilta kissan "riippumatoilta" :)

      Poista
  2. Voi, pari viikkoako enää pienen tuloon! Saa nähdä, kuinka kauan alempi pussi kelpaa pienelle vai haluaako se heti Mochan kanssa korkeammalle nukkumaan. :)

    VastaaPoista