lauantai 3. toukokuuta 2014

Uusi ruokamerkki?

Paikallinen lemmikkitarvikeliike juhli synttäreitä ja kävin katsastamassa kissoille suunnatut tarjoukset. Mukaan tarttui Mochalle tällaisia ruokia:


Itselleni aivan tuntematon merkki tämä Fopcat, mutta italialainen tämäkin on, niin kuin Mochan suosikki ruoka LifeCat, josta löytyy enemmän juttua TÄÄLTÄ. Mocha on maistanut tätä ruokaa pentuna ja söi jo silloin todella ahneesti. Eikä ihme, huomasin vasta kotona, että nämähän sisältävät sokeria! Ruoat tosiaan maistuvat, mutta pienet purkit, iso hinta ja sokeri eivät vaan miellytä... Nyt näitä sai kaksi yhden hinnalla ja Mocha on näitä saanutkin vain silloin tällöin lue: kerran viikossa herkutteluun, koska koko purkki menee parilla hotkaisulla. Olen tätä välillä sekoittanut myös muun ruoan joukkoon. Sisältö näissä muuten on kyllä kohdillaan, mutta poistuu paikallisen liikkeen valikoimasta, koska ei mene kaupaksi tuntemattomasta merkistä johtuen. Pysyttelemme siis mieluummin LifeCatissa.

Haastetaan mukaan K-blogi - Koko lailla kissamaisesti korat-pojat :) Eli kuva/päivä selostuksen kera 5 päivän ajan ja joka päivä haastetaan joku blogi mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti