maanantai 5. toukokuuta 2014

Oma huonekalu

Mochan uusi kiipeilypuu on ollut menestys. Mocha hoksasi heti, että se on hänen oma huonekalunsa ja kiipeää siihen kuin kissa puuhun :) korvat luimussa ja silmät selällään! Ensin otetaan vauhtia ja sitten mennään! Tähän on teroiteltu kiitettävästi myös kynsiä, siihen edelliseen pienempään raapimapuuhun ei sitten koskaan. Sohvan käsinojat ja rahi on jätetty nyt onneksi rauhaan. Kynnen paloja löytyy tasoilta yllättävän paljon ja hyvin Mocha kiipeää vaikka kynnetkin tulee leikattua todella lyhyiksi. Erityisesti kiipeilypuun pussukka on lempipaikka, siellä saa nukkua kaikessa rauhassa riittävän korkealla:

Kiipeilypuun kingi :)

Haastan mukaan Täplätytöt, haasteessa kuvataan arkea kuvin ja sanoin 5 päivän ajan ja haastetaan joka päivä joku blogi mukaan.

Oma haaste on nyt suoritettu, tosin kuvat tulivat blogiin valitettavasti joka toinen päivä kirjuria hidastavista ja haittaavista tekijöistä johtuen :)

4 kommenttia:

  1. Reiskan ekassa isossa puussa (entisessä asunnossa, annoin puun pois muuton yhteydessä) oli just tommonen pussukka, johon se ei mennyt KOSKAAN. :D Edes houkuttelemalla! Myöskään niihin puun yhteydessä oleviin majoihin ei mennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei mennä majoihin ellei sinne heittele nameja tai kissanminttuleluja :) Mutta pussukka on ihan paras!

      Poista
  2. Kiitos haasteesta, tartumme siihen heti huomenissa!

    VastaaPoista