perjantai 16. toukokuuta 2014

Palvelutestaajaksi

Kaiken maailman juttuihin sitä tuleekin ilmoittauduttua, nimittäin muutamia viikkoja sitten sähköpostiini tuli Mustilta ja Mirriltä postia, jossa haettiin palvelutestaajia asiakaspalvelun arvioijiksi. Laitoin itsekin asiakaspalvelualalla työskentelevänä hakemuksen menemään ja yllätys, yllätys, pääsin palvelutestaajaksi, josta sain ilokseni 20€ bonuksen Mustiin ja Mirriin. Olenkin kuumeisesti miettinyt, että mihin törsäisin tämän parikymppisen, vaihtoehtoja ovat:
  • Vänttiset:
M&M on kopsannut valikoimiinsa "Vänttiset", meille tulee kuitenkin aidot!
  • Applaws märkäruoat:

Joko kokeilisin vihdoin Mochan iloksi näitä Applaws märkäruokia?

  •  Kissanhiekkaa:

Hyvä combo!

Näistä vaihtoehdoista eniten tarvitsisin Mochalle valjaat, mutta toisaalta taas tekisi mieli ostaa Applawsen märkäruokia, joita ei meillä ole hinnan ja liian hyvän maun takia vielä maisteltu :) Kissanhiekkaa löytyy kotoa vielä 4 säkkiä, mutta sitähän kuluu silti jatkuvasti, etenkin kun toinen kissa tulee taloon ja sitä paitsi kaupan päällisenä tulisi Litter Locker! Siitä otetaan mielellään kommentteja vastaan. Tällaisia tarjouksia Mustissa ja Mirrissä on 25.5. saakka.

Onko teillä mielessä jotain akuutteja hankintoja tai mitä olette viimeksi kissoille ostaneet?

6 kommenttia:

  1. Valintojen ärsyttävä vaikeus! :D Tuo palvelutestaajajuttu on kyllä huippu, mie osallistuin siihen viime vuonna. :) Oletko muuten täytellyt asiakaspalautetta kuittien takaosan muodossa? Niissähän on arvonnassa rahapalkintoja kuukausittain.

    Minuakin houkuttaisi sittenkin tilata Vänttiset (ennen olin niitä vastaan, koska liian mainstream), mutta menee varmaan ensi kuulle kun tässä kuussa piti tehdä iso ruokatilaus Noralle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mitä mitä??? Kuittien takaosan muodossa?! Tämä oli uutta :)

      Vänttiset oli M&M verkkokaupasta loppu, mutta myymälässä niitä näkyi vielä olevan runsaasti. Peten koiratarvikkeesta niitä saisi huomattavasti edullisemmin, mutta koot ovat loppuneet ja kävisin tietysti mielelläni Mochan kanssa yhdessä sovittamassa valjaita ihan paikan päällä, että tulee varmasti sopivat.

      Poista
  2. Mua ihan ärsytti ku huomasin et olivat täysin kopioineet vänttiset! Me ainakin saatiin sitäpaitsi halvemmalla ku tilattii suoraan Arjalta. Olisko ollu 17.50€ ja ei postikuluja :)

    Mäki osallistuin palvelutestaajahakuun mut ei oo tullu mitää vastausta :(

    Meillä on tuo litter locker :) tosin tietääkseni mistään ei saa enää ostettua siihen niitä pussikiekkoja :/ Niinpä se pönttö on nyt käyttämättömänä.. toiveissa on että niitä vielä saisi jostain.. se on kylllä kätevä vehje :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin ärsytti kun huomasin tuon valjas mainoksen! Mä muuten oonkin miettinyt että mitä suoraan Arjalta tilatut valjaat maksaa, kun ei ole nettisivuilla hintaa missään...

      Ainakin M&M myy Litter locker II-pussikiekkoja ja Zooplus otti valikoimiinsa Litter Champ:n takaisin vaikka ne myi just hiljattain Litter lockeria?! Mun tekis niin mieli ostaa kyseinen vehje, koska normi poljinroskis ei auta hajuihin yhtään vaikka paakut on pakattu pusseihin :(

      Poista
  3. Mun silmät meni ihan lautasiksi kun huomasin nuo valjaskopiot tuossa Mustin ja Mirrin uusimmassa lehdessä.. En edes tajua miksi M&M ottaa valikoimiinsa toiset samanlaiset valjaat, jotka on kaiken lisäksi vielä suurin piirtein saman hintaisetkin. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin hipelöimässä kyseisiä valjaita ja tuntuivat sormituntumalla muovisilta ja jäykiltä aitoihin Vänttisiin verrattuna :( En ostaisi!

      Poista