sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Koti kuntoon

Eli kotia kissaystävälliseksi. Kyllä muuten on siivottu ja nippeleitä ja nappeleita laitettu nurkista paikoilleen ja roskiin. Kasvattajalla on myös lapsia, joten pennut tutustuvat onneksi Lego-palikoihin ja muuhun pieneen tyttöjen tilpehööriin jo ennen kotiutumista.

Johdot pitäisi laittaa paremmin piiloon ja ostinkin sitä varten johtoletkua ja pitää muistaa ottaa puhelimen laturit heti latauksen jälkeen seinästä jos osuu "johdon pureskelija" meille.

Ystävä antoi vinkin kissantarvikkeiden hankkimisesta, Biltemassa on kuulema kivasti lemmikeille tarvikkeita edullisesti. Kävinkin nettisivuilla katsomassa tuotteita ja löytyi tällaiset ruokakupit:



Nämä ovat emalipintaiset joten mietin onkohan niiden puhdistus teräsastiaan verrattavissa hankalampaa? Olin yllättynyt Bilteman valikoimasta ja edullisista hinnoista.

Ja pyöräytettiinpä olohuoneessakin järjestystä, jotta arvon pikku-herralle saadaan pennulle sopiva pienempi kiipeilypuu:



...ikkunanäköalalla ja siitä sujuvasti kun katsoo olkansa yli niin voi seurailla kaloja akvaariosta tai hypätä lämmittelemään akvaarion lampun päälle. Kissan näkövinkkelistä ajateltuna aika luksusta :) Kissan kiipeilypuut ovat Peten koiratarvike.com 20% alennuksessa! Kannattaa käydä rekisteröitymässä kanta-asiakkaaksi niin saat toimituksen ilmaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti