maanantai 9. syyskuuta 2013

Kissalle kantokoppa

Joskus tulee reissattua, milloin eläinlääkäriin, viikonloppu matkalle tai näyttelyyn ja täytyyhän se kissanpentu saada kuljetettua kotiinkin kasvattajalta :) Minkälaisen kantokopan sitä ostaisi? Ihanko vaan sen perinteisen Ferplastin kovamuovisen kopan jossa on ristikko-ovi:


Tämän saa kahteen osaan jaettua, joten säilyttäminen kasassa onnistuu ja oven saa myös irti eli peseminen on ainakin helppoa jos vahinko sattuu.

Vai olisiko kantolaukku mukavampi, esim tämä Zooplussalta on saanut paljon kehuja:
Tämä menee pieneen tilaan silloin, kun sitä ei tarvita ja jotkin kissat eivät pelkää tässä niin paljon, koska on umpinaisempi/hämärämpi. Laukun saa molemmista päistä auki vetoketjulla ja on aika tukeva vaikka onkin kankaasta. Tyylikkäämpi ehdottomasti ja plussaa jos kissa tykkää :) Miinuksena se, että kissat saavat kantolaukun verkot säpäleiksi niin halutessaan. Kissa on tästä mallista hetkessä laukun ulkopuolella jos se ei siellä viihdy! Eli tähän malliin en uskaltaisi kissaa jättää yksin. Mietin myös tämän hygienisyyttä jos kissalle sattuu vahinko. Putsaaminen ei varmasti ole yhtä helppoa kuin muovisessa boksissa.

Minkälaisissa bokseissa tai laukuissa teillä kissat matkustaa ja onko antaa vinkkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti