keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Vuoden ensimmäinen burmaposti!

Tämän vuoden uusin painotuore Burmaposti saapui jälleen :)


Tämän kertaisen lehden sisältö koostui Vuoden burmat 2013 esittelyistä. Kissan terveydestä kertovat pari artikkelia liittyivät kissan ruokintaan ja ummetukseen: "Yleisimpiä harmeja vanhenevan burman arkielämässä on oksentelu. Oksentelun syynä saattaa olla vääränlainen ruoka, suolistoherkkyydet tai jopa sairaudet, mutta hyvin usein taustalla on niinkin tavallinen ongelma kuin ummetus." Enpä olisi osannut kissan oksentelua yhdistää ummetukseen eli hyvä oli tietää tulevaisuuden kannalta tämäkin!

Burmapöydän toiminnasta oli juttua lehdessä myös ja olisikin mukava kantaa kortensa kekoon ja järjestää burmapöytään käsityö ihmisenä jotain kissamaista myytävää tai toimia pöytävastaavana jossain kissanäyttelyssä/-tapahtumassa. Kannatin tietysti BKY:n burmapöytää Jyväskylän kissanäyttelyssä ostamalla meille ovea koristamaan tällaisen tarrakyltin:

Kuvan kissa muistutti riittävästi pikku- Mochaa :)
Lehden viimeisellä sivulla oli vielä meitä ilahduttava mainos ja tarjous LifeCat kissanruoasta, Mochan lempparista, tämä tietysti hyödynnettiin!



2 kommenttia:

  1. Somakissin lehdessä oli myös vuoden kissoista juttua, pari päivää sitten kolahti luukkuun vuoden ensimmäinen lehti. :) Asiaa oli myös mm. sijoituskissoista, meitäkin haastateltiin siihen juttuun mutta harmillisesti en ollut huomannut ajoissa viestiä eikä siis ehditty lehteen.. :/

    Näin muuten tänään Faunattaressa Littler Lockereita! Mutta ne pussihylsyt oli järkyttävän kalliita, olikohan noin 15e kappale! :o Itse roskiksen hintaa ei tullut tosin katsottua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, kun ette ehtineet lehteen, siitä olis tullut mielenkiintoinen postauskin :)

      Joo, katoin myös, että ne vaipparoskiksen hylsyt oli vielä kalliimpia kuin sen Zooplussan Litter champin!

      Poista