perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kesän kissanäyttely

Seuraavaksi olisi tarkoitus mennä Mochan kanssa kissanäyttelyyn vasta kesällä, kun Mocha pääsee yli 10kk vanhojen kastraattien näyttelyluokkaan. Samaan näyttelyyn osallistuu todennäköisesti myös Mochan emo ja sisko. Mocha on saanut pentu- ja junioriluokasta EX1 arvostelut eli en ole kokenut tarpeelliseksi osallistua uudelleen samoihin luokkiin, koska parempaa arvostelua ei näistä luokista voi saada. Harrastuksenahan me tätä näyttelytouhua tehdään ja koska Mocha ei ole parhaimmillaan näyttelyissä, eikä oikein viihdy siellä, niin en viitsi stressata kissaa turhaan ja liian tiuhaan. Muuten tulisi käytyä varmasti useammin. Onkin ihana nähdä näyttelyissä kissoja jotka ovat siellä kuin kotonaan ja nauttivat saamastaan huomiosta.

Ilme kertoo kaiken :D

4 kommenttia:

  1. Onkin tärkeää pitää kissan vointi etusijalla eikä vaan ravata näyttelyissä, jos kissa ei siellä viihdy. Luultavasti mekin tullaan samaan näyttelyyn ainakin yhdeksi päiväksi. Riippuu siitä miten Rocky saa noita sertejä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus oli mennä Jämsään kesäkuussa, mutta taitaakin vaihtua Siilinjärveen heinäkuussa. Syykin selviää täällä blogissa lähiaikoina... ;)

      Poista
  2. Sama periaate. Meillä vain Helgen kanssa voi edes harkita enää näyttelyssä käymistä. Sulo on aivan liian arka, samoin siinä tilanteessa Veikko, ja Toivo nyt on aivan toivoton. Kivahan se olisi kuulla, kuinka tuomari kehuu rakasta kissaa, mutta kissan mielipide on painavin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin pariin näyttelyynkin olen mennyt lähinnä uuden kokemuksen takia ja ennen kaikkea tavatakseni saman henkisiä kissaihmisiä. Sitä paitsi näyttelystä löytyy aina ihania ostoksia itselle ja Mochalle :) Ja onhan se kiva, että kissastaan kuulee mukavaa sanottavaakin tuomarilta, muttei ole mulle se pääasia, koska rakastan kissaani juuri sellaisena kuin se on <3

      Poista