keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ulkoilua viikon tauon jälkeen

Mocha joutui olemaan viikon sisällä kastroinnin takia eläinlääkärin suosituksesta. Tosin Mocha on päättänyt ulkoilla ulkonaliikkumiskiellon aikana omin päin eli aina kun silmä välttää, on Mocha pujahtanut oven raosta pihalle. Onneksi ei omaa pihaa pidemmälle ole vielä kertaakaan lähtenyt, mutta selkeästi tulee koko ajan rohkeammaksi.

Nyt pääsiäisenä päästiin taas vihdoin nauttimaan keväisestä ulkoilmasta ihan kunnolla, kun oli niin lämmin kelikin. Puolisoni on siitä ihana, että toteuttaa pienimmätkin toiveeni jos ne koskevat jonkin sortin nikkarointia tai askartelua etenkin Mochalle ja tällä kertaa kyse oli kissan juoksutusnarun prototyypin väsääminen aidasta aitaan Mochalle. Ja mitäpä me ei tämän rakkaan lemmikin takia tehtäisi :)

Toimii!
Aluksi Mocha pyrki koko ajan sisälle, mutta kun hoksasi, että toimintasäde on laajempi ja ulkoilu on kivaa, niin viihtyi ulkona aina vain pidempiä aikoja. Lähi aikoina teemme juoksutusnarusta päivitetyn ja vielä paremman version.

Ihanat auringonsäteet lämmittävät turkkia jo mukavasti

2 kommenttia:

  1. Juoksunaru on kiva idea. :) Se ei ole yhtä sotkuisa kuin kilometrin pituinen talutushihna, mikä on meillä aiheuttanut harmaita hiuksia mökkiaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee kesäksi terassille kalusteet, joten täytyy miettiä juoksutusnarun sijainti paremmin ja valjaisiin kiinnitettävän taluttimen mitta oikeaksi, ettei kierrä ja kurista itseään tuolin ja pöydän jalkoihin. Vaikka ei Mochaa tietenkään ulos valvomatta jätetäkään! Kissan vessankin voisi nostaa ulos, jos viihtyy ulkona hyvin, otan vaan luukun pois, jotta asioiminen valjaissa helpottuu.

      Poista