maanantai 11. huhtikuuta 2016

Milo Jämsän kissanäyttelyssä 13.6.15

Melkein vuoden takainen näyttely, mutta kelpaahan tästä reissusta kirjoittaakin :) Meillehän ostettiin sitten se punainen yhden kissan sturdi Lemmikkistoresta kissanäyttelyitä varten. Milo pääsi ekan kerran testaamaan sturdia viime kesäkuussa Jämsän kissanäyttelyssä. Sturdi oli käytössä hyvä, kun oli niin nopea pystyttää, mutta Milo ei viihtynyt juurikaan toisessa kerroksessa kuvaus hetkeä pidempään ja Milon painolla sturdi meni siitä vähän kasaan:


Milo oli yllättävän pahana ja sähisevänä näyttelyssä, tässä kuvassa näyttää lähinnä aika alistuneelta ja hölmistyneeltä:

Funny face :)
Sertiä tultiin hakemaan ja se saatiin. Jännittävää oli myös kun meidät kutsuttiin lopuksi värin paras-valintaan. Ja niin upeasti siinä kävi, että Milo oli myös värinsä paras <3


Olispa ollut niin mukavaa osallistua Milon kanssa Jyväskylän näyttelyynkin, mutta jospa sitten  ollaan siellä Tampereella burmien erikoisnäyttelyssä toukokuussa :) Mitäs näyttelyitä teillä on tulossa?


2 kommenttia:

  1. Voittonsa ansainnut ♥ Meillä on tänä vuonna tulossa vain yksi näyttely, johon me ei oikeastaan alunperin edes aiottu mennä. :D Minua ja Noraa pääsee moikkamaan Kempeleellä 2.7.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saas nähdä lähdetäänkö me Tampereellekaan, kun pentu muuttaa meille siitä 3 viikon päästä. Mutta kaitpa siinä ajassa jo selviää josko meille on näyttelystä joku pöpö kantautunut, ettei sitten tartu pentuun. Sitä paitsi tuonne Tampereen burmien erikoisnäyttelyyn ei ole riittävästi burmia ilmoittautuneena, joten se ei ehkä toteudukaan...

      Poista