torstai 21. tammikuuta 2016

Seuraava kissanäyttely

Milon on tarkoitus osallistua 12-13.3.16 pidettävään kissanäyttelyyn Jyväskylän Paviljongissa. Olisin mielelläni vienyt sen meille tulossa olleen tuontikissankin sinne pentuluokkaan, mutta nyt mennään ehkä näiden meidän kahden kissan vahvuudella. Mocha harmikseni stressaa näyttelystä enemmän kuin Milo ja Mochalta täytyy nyppiä valkoiset karvat pois ja siinähän on nykyään aikamoinen homma. Valkoisia karvoja kun tuntuu ilmestyvän koko ajan lisää. Sen vuoksi Mochan ilmoittaminen on vielä harkinnassa. Milolla on kyllä hyvät mahdollisuudet saada puuttuva serti, kun on rauhallisempi ja tyypikkäämpi burma, mutta Milonkin korvatupsut täytyy muistaa nyppiä ennen näyttelyä ja ehkä hiukan solakoitua ennen maaliskuuta :)


Vuosittaiset Jyväskylän kissanäyttelyt on pidetty aina helmikuussa Killerin raviradan katsomossa. Kiva päästä vähän viihtyisämpiin ja isompiin ympyröihin. Odotankin taas innolla jännittävää ilmapiiriä, tuttujen kissaihmisten tapaamista ja kissakrääsän tarjontaa.


Onko joku muukin tulossa Jyväskylään tuolloin?

6 kommenttia:

  1. Päivämäärä on kalenterissa, että jos mahdollista niin tulen kiertelemään kameran kanssa todennäköisesti lauantaina. Miten teidät mahtaa löytää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos burmat on laitetu osastoittain niin sieltä ja viininpunaisesta sturdista. Jossain kissanäyttely postauksessa taisi koreilla kirjoittajankin naamataulu, joten kahlaamaan kuvat läpi ;) Olisi kiva tavata livenä!

      Poista
  2. Emme ole menossa Jyväskylään, mutta nyt lauantaina Lahteen. Meillä onkin jännät paikat kun birmat vaihtuivat ykköskategoriaa :) Saas nähä miten pärjätään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postausta on varmaan tulossa pian niin käyn kurkkaamassa kuinkas kävi :)

      Poista